limunada Buduća legenda Poruka 38.715 17.12.2015. u 22:09 - Deda kreten #251 Hebi: Ne pričamo o tvom dedi. Nego o nekom tamo petom zbog kog se vi tako uzbuđujete. Kliknite za proširenje... Ovde si ti najuzbudjeniji...Ja samo mirno forumašim.
Hebi: Ne pričamo o tvom dedi. Nego o nekom tamo petom zbog kog se vi tako uzbuđujete. Kliknite za proširenje... Ovde si ti najuzbudjeniji...Ja samo mirno forumašim.
latisa Veoma poznat Poruka 13.663 19.12.2015. u 19:42 - Deda kreten #252 електрика: А где је баба? Kliknite za proširenje... Moja samo cuti I place, a rmbala je ceo zivot, inace je geometer po struci, nije samo kuci sedela I kuvala rucak.
електрика: А где је баба? Kliknite za proširenje... Moja samo cuti I place, a rmbala je ceo zivot, inace je geometer po struci, nije samo kuci sedela I kuvala rucak.
електрика Zaslužan član Poruka 123.191 19.12.2015. u 20:33 - Deda kreten #253 latisa: Moja samo cuti I place, a rmbala je ceo zivot, inace je geometer po struci, nije samo kuci sedela I kuvala rucak. Kliknite za proširenje... Зашто ћути и плаче? Неко је секира?
latisa: Moja samo cuti I place, a rmbala je ceo zivot, inace je geometer po struci, nije samo kuci sedela I kuvala rucak. Kliknite za proširenje... Зашто ћути и плаче? Неко је секира?