Decu već vide na estradi

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
Poražavajuća je činjenica da danas nijedan fakultet ne može garantovati zaposlenja, ali ako znate da pevate možete lepo da živite od toga. Naša ćerka je talentovana i ima sluha, pa smo odlučili da je upišemo u školu kod poznate pevačice da bi na vreme mogla da se uputi u estradne vode. Pošto časovi koštaju 30.000 dinara mesečno, a ja i muž zarađujemo zajedno oko 50.000 dinara odlučili smo da uzmemo kredit - kaže Novosađanka Mirjana M. i dodaje da je novac koji su podigli u banci dovoljan za četiri meseca školovanja.
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/243821/Decu-vec-vide-na-estradi
Porazavajuce.

Poražavajuća je činjenica da danas nijedan fakultet ne može garantovati zaposlenja, ali ako znate da pevate možete lepo da živite od toga. Naša ćerka je talentovana i ima sluha, pa smo odlučili da je upišemo u školu kod poznate pevačice da bi na vreme mogla da se uputi u estradne vode. Pošto časovi koštaju 30.000 dinara mesečno, a ja i muž zarađujemo zajedno oko 50.000 dinara odlučili smo da uzmemo kredit - kaže Novosađanka Mirjana M. i dodaje da je novac koji su podigli u banci dovoljan za četiri meseca školovanja.
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/243821/Decu-vec-vide-na-estradi
Porazavajuce.

Stvarno užas!!!!
Nedostaje još samo da neko uzme kredit da mu dete ubaci silikone i napumpa usta, pa da povraćam.

Nista novo ni sokantno, na zapadu odavno ovo rade.

Ako dete ima talenat zasto da ne? Ne vidim da se neko potresa kad roditelji daju ludacke sume da im dete trenira tenis, jer je to danas valjda strasno fensi, in, moderno stagod...
Tacno....jedan moj prijatelj mi je prosle godine ispricao da mu mali (9 godina) "dobro" igra tenis....i kaze "mora" u njega da "ulozi" 500.000 ojra da bi bio neka "liga"....

Šta je u tome loše ako djete zaista ima talenat za muziku ili sport? Pa sjetimo se Stefana Milenkovića? Naravno to nikako ne znači da treba zapostaviti školu ili im uskratiti djetinjstvo. I naravno dok se ne ugrožava egzistencija cijele porodice!

stvar je u tome što i "talenti" devalviraju, jer ih mnogo ima
a i pitanje je šta je talenat uopšte---dobar glas i sluh ili dobar izbor menadžera ili sposobnost zavođenja (muške) populacije
koliko šou programa za "otkrivanje" talenata--Ja imam talenat, , Prvi glas Srbije, Idol, Eurosong....razni festivali
od toliko talenata, teško je izdvojiti nekog pravog
a skoro svi oni završili neku muziku školu iličak akademiju, kojih je takođe sve više, jer se otvaraju da bi---takođe zaradili novac
ovde od umetnosti nema ni u

Šta je u tome loše ako djete zaista ima talenat za muziku ili sport? Pa sjetimo se Stefana Milenkovića? Naravno to nikako ne znači da treba zapostaviti školu ili im uskratiti djetinjstvo. I naravno dok se ne ugrožava egzistencija cijele porodice!

Stefan Milenkovic je pohadjao muzicku skolu a ne kurs koji je drzala neka pevaljka.
Ovi su digli kredit da bi dete pohadjalo taj kurs. Jel to ugrozavanje?

Časovi kod pozanatih umetnika u njihovim privatnim školama koštaju u proseku 300 evra mesečno,. Da bi upisali školu, deca treba u startu da poseduju talenat koji se utvrđuje na audicijama.
Хоће ли они да одбију 300 евра на тањиру ако дете није талентовано. Сумњам. z:) Док је овце биће и шишања.

То нажалост креће много раније, данас многи децу која немају ни шест месеци воде на разноразне изборе за мале манекене не би ли сутра осванули на реклами за пелене или крему за бебе и мени је то страшно! Моја мајка предаје у једној уметничкој школи и каже како су родитељи урнисали децу, јер им не остављају нимало слободног времена: енглески, шпански, балет, музичка школа, тенис, фолклор.. Све су ово лепе активности, али не може нико постићи све, а поготово деца која треба и да се играју и склапају пријатељства, јер тако се уче животу.
Тек су страшни ти из твоје приче, што уписују дете на нешто што нема везе ни са уметношћу ни са спортом, а какво све друштво тамо може да упозна, могу да замислим. Естрада каква је данас није ни за кога ко има имало морала, тако претпостављам да га ни ти родитељи немају.

Back