E sad pitanje je dal je to moguce... imam na pc-u tv karticu avermedia na koju sam spojio Digitv i sve dobro funkcionira imam onaj osnovni paket.... probao sam malo po netu potrazit sistem dekodiranja signala putem kompa, dali uopce postoji neki program koji se bavi dekodiranjem dolaznog signala koji ide preko tv kartice ili je obavezno potrebno spajanje recivera i Pc-a i unosenje tih kljuceva... na to sam nadoso zbog toga sto je prije bilo price o dekodiranju onih starih analognih satelitskih programa pa reko mozda ima sistem i na digi tv koji je slican...
a drugo sto me znaima kako spojit reciver da se mogu prenosit podaci na resiver tipa novi softver itd... moj reciver je Humax digi+II (DVB MPEG2 digital) ispricavam se na nestrucnosti u ovom podrucju al tek pocinjem...
Zasad kao sto sam rekao uspio sam spajanjem dobit sliku preko kartice aver media ali ne i prenos podataka... i dali je potreban neki poseban program za transfer podataka od pc-a do resivera??

ajmo dobri ljudi pomagajte
a drugo sto me znaima kako spojit reciver da se mogu prenosit podaci na resiver tipa novi softver itd... moj reciver je Humax digi+II (DVB MPEG2 digital) ispricavam se na nestrucnosti u ovom podrucju al tek pocinjem...
Zasad kao sto sam rekao uspio sam spajanjem dobit sliku preko kartice aver media ali ne i prenos podataka... i dali je potreban neki poseban program za transfer podataka od pc-a do resivera??

ajmo dobri ljudi pomagajte