Dečko programer.

• Začetnik teme Začetnik teme jayme
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jayme

Zainteresovan član
Poruka
410
Moj dečko je programer. To mu nije osnovno zanimanje ali to radi u slobodne vreme. Zanima me vaše iskustvu sa momcima programerima.

Kada smo se upoznali on je bio idealan dečko, što sam ja pomislila on je rekao, sve smo radili zajedno... Posle 3 godine veze jedino što on hoće da radi je da programira, ja to niti znam niti me zanima. Dodje sa posla i krene da programira.....ali ja bih i da se malo družimo :D

Kako je vama sa vašim programerima? Jer ja sa svojim izludi i verovatno ću samo jednog dana da se spakujem i odem ( da, živimo zajedno).....

Poslednja izmena:
Trebala si čitati više viceva o nama programerima :)

Recimo...

Anketari idu ulicom i pitaju ljude šta je to virtuelni sex.
Uglavnom svi odgovaraju:
- Kakav sex?
- Pa, interesantno u početku, ali... prava stvar je prava stvar.

Dok ne naiđu na programera, koji odgovori:
- Virtuelni šta?

Moj dečko je programer. To mu nije osnovno zanimanje ali to radi u slobodne vreme. Zanima me vaše iskustvu sa momcima programerima.

Kada smo se upoznali on je bio idealan dečko, što sam ja pomislila on je rekao, sve smo radili zajedno... Posle 3 godine veze jedino što on hoće da radi je da programira, ja to niti znam niti me zanima. Dodje sa posla i krene da programira.....ali ja bi i da se malo družimo :D

Kako je vama sa vašim programerima? Jer ja sa svojim izludi i verovatno ću samo jednog dana da se spakujem i odem ( da, živimo zajedno).....

...jedino rešenje ti je da negde u donjemu delu istetoviraš tastaturu... zamisli kad krene da tipka... :lol:

Aj kao video sam temu na bulletin board ...

Probaj da se zapitas kako i sta je posledica tvojih nekih postavljanja i nacina ponasanja. Jer uvek sve krece od tebe i svako sebi nesvesno uglavnom ali i svesno kreira zivot ako zna. Kreiras ti, kreira on (uglavnom nesvesno) i nadjete se gde se nadjete. Zato je komunikacija bitna. Cesto ljudi u zanosu i nekom odusevljenju rade neke stvari pa onda skontaju da kao u dubini je nesto kao drugacije malo, kad su smireni i razmisljaju mirno. To je zato sto ga tupe, kad misle da plivaju a ustvari se dave.

Za taj suzivot je potrebno posvecenje i ljudi koji su prosli nesto i znaju sta treba konkretno i svim bicem i sta rade. U protivnom samo imas neki prosek popodnevne sapunice i neki buljaski zivot de je on kao majmun u tako pije , kocka se, gleda futbal, ona kao gleda neke serije i tako kenjka i izigrava pevaljku cecu ili sta god. I samo tako jedu, spavaju idu u wc i pare se kad-kad dok ne omatore do kraja zivota i umru, ko stoka. Kapiras :D

Zato stvarno treba covek da zna sta radi i da to radi kako treba... Svako radi svoj doprinos u jednoj celini i zato je uvek za sve potrebno dvoje u vezi. Tako da ako negde postoji retardiranost, retardiranost je u oboma.

Poslednja izmena:

Kada smo se upoznali on je bio idealan dečko, što sam ja pomislila on je rekao, sve smo radili zajedno... Posle 3 godine veze jedino što on hoće da radi je da programira, ja to niti znam niti me zanima. Dodje sa posla i krene da programira.....ali ja bih i da se malo družimo :D

Jesi li razmišljala da pređeš na golmane? :think:

Aj kao video sam temu na bulletin board ...

Probaj da se zapitas kako i sta je posledica tvojih nekih postavljanja i nacina ponasanja. Jer uvek sve krece od tebe i svako sebi nesvesno uglavnom ali i svesno kreira zivot ako zna. Kreiras ti, kreira on (uglavnom nesvesno) i nadjete se gde se nadjete. Zato je komunikacija bitna. Cesto ljudi u zanosu i nekom odusevljenju rade neke stvari pa onda skontaju da kao u dubini je nesto kao drugacije malo, kad su smireni i razmisljaju mirno. To je zato sto ga tupe, kad misle da plivaju a ustvari se dave.

Za taj suzivot je potrebno posvecenje i ljudi koji su prosli nesto i znaju sta treba konkretno i svim bicem i sta rade. U protivnom samo imas neki prosek popodnevne sapunice i neki buljaski zivot de je on kao majmun u tako pije , kocka se, gleda futbal, ona kao gleda neke serije i tako kenjka i izigrava pevaljku cecu ili sta god. I samo tako jedu, spavaju idu u wc i pare se kad-kad dok ne omatore, ko stoka. Kapiras :D

Zato stvarno treba covek da zna sta radi i da to radi kako treba... Svako radi svoj doprinos u jedoj celini i zato je uvek za sve potrebno dvoje u vezi. Tako da ako negde postoji retardiranost, retardiranost je u oboma.

Moj doprinos je i više nego što treba biti, čak ponekad mislim da se previše trudim. Hiljadu i jedan način izmišljam da bi njemu bilo zabavno, ali opet mu nije. Mislila sam možda mu više nije stalo do mene, neće da budemo zajedno... ali nije ni to.. bar on tako kaže, osećanja su ista... ali.. nešto fali...

Ja sam tip koji o svemu mora da priča ( kao što sada blebećem na forumu :D ), a on nije takav.

Moj doprinos je i više nego što treba biti, čak ponekad mislim da se previše trudim. Hiljadu i jedan način izmišljam da bi njemu bilo zabavno, ali opet mu nije. Mislila sam možda mu više nije stalo do mene, neće da budemo zajedno... ali nije ni to.. bar on tako kaže, osećanja su ista... ali.. nešto fali...

Ja sam tip koji o svemu mora da priča ( kao što sada blebećem na forumu :D ), a on nije takav.

Pa znas kako, te teme su uvek maltene sranje da se rapsravljaju i maltene nikad to ne radim, al sad nemam pametnija posla so Fuc*k-it :D Znam tako ima milion tih slucajeva gde je lik kao kjurd/siptar a riba kao nesto pokusava i tako to... Likovi su veci trupci nego ribe, mada i one su dosta budale ... Pitanje je tu sta kontas ili si kontala kad si pocela vezu, periodi se menjaju ***, bas zbog tih proseravanja kad kao se usprca neko pa kao jao uh ah sto lepo i te fore :D Pricam namerno ovako jer se to tako i razume najbolje :D

Ima tako neke ribe sto kao pricale samnom i kao ne znaju sto i kad se smuvale sa nekim i sta god, a postojao je neki interes i neki fazon koji je bio "kul" toj osobi tad koja je rekla ok sa ovim likom cu da zivim i tako. Dal da ima nekoga, ili zbog navike, ili neki stil zivota i te stvari... Al to je sve busan q ako ne stoji konkretna energija iza toga i da neko smireno, sigurno zna sta hoce i u kom pravcu ide... . Ne znam vidi probaj kod sebe duboko zapitaj se sta to kao utice kod tebe pre svega na to pa onda dalje... Kazem ti sve je projekcija licnog stanja. Pazi, ako neka riba se smuva sa likom koga boli kita za nju to je opet do nje, sama se stavlja u te ruke i situaciju i pitanje je sta i kako hoce..... Tako da vidis da je sve posledica licnih dela i akcija , kapiranja i tako ta sranya ...

Vidi sta hoces stvarno, daj mu blajv kad programira, bicujte se skidajte, isteraj dalje iskreno sta hoces uz komunikaciju i zivot na nekom visem nivou, ako treba pomozi, kroz pricu, rezervisi psihijatra etc ... Al kazem ti , treba da su oboje ok i ful. Dzabe kad je pola jabuke trulo jebg. Pricam uopsteno, konkretno vidi sta kako, moze da se uspe sigurno, samo stil je bitan. Jebesh ego i to ...

Poslednja izmena:

dok ti pica ceka ko algoritam njegov procesor dazba ti poso...mora da budes asminetricna i kriptovano zanimljiva pa da vis kako ce da nabudzi procesor na frekvenciju od koje ima usi da ti porastu ko dambu....

Muškarac kada nije zainteresovan za ženu sa kojom živi, ili ga smara, dosadna je, ili prosto eto ne želi da deli svoje vreme sa njom, vrlo vešto se sakrije iza "vrlo važnih poslova" bilo da je to programiranje, pecanje, odlazak na apsolutno sve utakmice Partizana (u zemlji i van), uzgajanje bonsai drveća ili nešto peto.

Dakle, ne bih rekla da je on opsednut svojim poslom već jednostavno više nije toliko zainteresovan za tebe. Zašto? To već ti znaš.

Muškarac kada nije zainteresovan za ženu sa kojom živi, ili ga smara, dosadna je, ili prosto eto ne želi da deli svoje vreme sa njom, vrlo vešto se sakrije iza "vrlo važnih poslova" bilo da je to programiranje, pecanje, odlazak na apsolutno sve utakmice Partizana (u zemlji i van), uzgajanje bonsai drveća ili nešto peto.

Dakle, ne bih rekla da je on opsednut svojim poslom već jednostavno više nije toliko zainteresovan za tebe. Zašto? To već ti znaš.

ima srece da nije hardwerash....

...ooo, surovo pile veličanstveno... pa zar mora uvek ta bolna istina... :cry:

Uopšte ne mora da bude tako.

Zasto mi onda to ne kaže!!! Ne razumem ga.. Ja kada pokrenem to pitanje, da ne treba da budemo zajedno ili slično, on kaže da ne vidi živit bez mene. Iskreno ja ne vidim sa njim kada on stalno programira. Ja hoću da me dečko prati a ne da me gleda preko kompa i čuje svaku treću reč.

E, bem ti zivot kad se smandrljaju dvoje koji nemaju razumevanja jedno za drugo, imaju razlicite ciljeve i kad jedno od partnera nema svoje hobije, zanimaciju. Ako decko zeli napredovati u oblasti informatike mora biti spreman programirati po 6 sati dnevno ili vise. Valjda imas i ti neke svoje obaveze? Ili blenes u tv po citav dan i shopingiras?
Ili si toliko nemastovita da ne umes privuci njegovu paznju pred spavanje i opustiti ga..i sta je sa vikendima? Tad mozete i na planinu neku da se popnete.

Nema ti druge nego da nabavis udzbenik sa uvodom u java programiranje...:mrgreen:

Aj, pozdrav u deželu.

Zasto mi onda to ne kaže!!! Ne razumem ga.. Ja kada pokrenem to pitanje, da ne treba da budemo zajedno ili slično, on kaže da ne vidi živit bez mene. Iskreno ja ne vidim sa njim kada on stalno programira. Ja hoću da me dečko prati a ne da me gleda preko kompa i čuje svaku treću reč.
On te voli, ali posao mu oduzima previše vremena, mnogo je zagrizao. Samo budu strpljiva, sve će biti OK.

Eeeee, iz tog grma viri zečić. Pojma nemam. Možda je ušuškan u vaš mali konforni svet pa mu se ne mili promena.

Ili kao što kaže Preterana, imate različite ciljeve.

ili možda želi malo slobode za sebe, a i za nju :think:

Back