- Poruka
- 70.206
Jeste, toliko su cesti, da kada se pojave postanu viralni globalno na tviteru i ljisu.polako stizemoo do muskih sponzorusa![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, toliko su cesti, da kada se pojave postanu viralni globalno na tviteru i ljisu.polako stizemoo do muskih sponzorusa![]()
aj da kažem da je baš naivna, da kažem glupa jer je malo ružno, jel...Pogledajte prilog 1363986
Na Tviteru se pojavila priča jedne devojke, koja je otvorila dušu, pa je priznala da je podigla kredit kako bi pomogla svom dečku.
“Dečko mi je tražio 200.000 dinara na zajam pre 4 meseca, pa sam digla mikro kredit da mu dam. Rekao je da je to za našu budućnost. Ne javlja mi se već 7 dana jer je u Egiptu i kaže slab mu je signal, a takođe vidim da je tamo i njegova bivša. Ne znam šta da radim ili samo umišljam”
"Takođe je za Dan zaljubljenih tražio pare da dođe da me vidi jer živi na dva sata od mene i nije imao za gorivo. Ja sam mu dala, ali nije došao jer je dobio temperaturu taj dan."
Tviter se usijao od komentara, a kakvo je vaše mišljenje?
cilj je ostvaren. Tviter se usijao.Pogledajte prilog 1363986
Na Tviteru se pojavila priča jedne devojke, koja je otvorila dušu, pa je priznala da je podigla kredit kako bi pomogla svom dečku.
“Dečko mi je tražio 200.000 dinara na zajam pre 4 meseca, pa sam digla mikro kredit da mu dam. Rekao je da je to za našu budućnost. Ne javlja mi se već 7 dana jer je u Egiptu i kaže slab mu je signal, a takođe vidim da je tamo i njegova bivša. Ne znam šta da radim ili samo umišljam”
"Takođe je za Dan zaljubljenih tražio pare da dođe da me vidi jer živi na dva sata od mene i nije imao za gorivo. Ja sam mu dala, ali nije došao jer je dobio temperaturu taj dan."
Ćao Nina, hoćeš da mi digneš kredit da idemo na more?Nije lepo da ovo napisem ali dok je ovaca bice i vune..
Dve godine je bila sa njim u vezi i nije mu ovo prvi put
da joj je trazio pare i ona je opet nasela na njegovu pricu
Pokusala sam da je razumem ali ..nisam uspela
oćajnicatačno po tome kome se oduševio na potez ove očajnice može da se vidi ko je scum of the Earth klasa muškarca
То важи за све полове, не само за мушки, зашто би се женама праштало овакво понашање? Ово мушкарци иначе ретко чине.tačno po tome kome se oduševio na potez ove očajnice može da se vidi ko je scum of the Earth klasa muškarca
Ja od tebe nikada ne bi trazio da mi dignes.. kredit.tačno po tome kome se oduševio na potez ove očajnice može da se vidi ko je scum of the Earth klasa muškarca
Pogledajte prilog 1363986