Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ova tema e namenjen svim dečjim provalama, bilo vašim, bilo vašeg deteta ili rođaka...ma glavno da je to izbacio dečji um...
Evo jednog mojeg bisera
Sestra je imala par mjeseci, ja tri godine...došao sam do nje izvadio joj dudu a ona je počela plakati...roditelji su me pitali zašto sam joj izvadio dudu....hteo sam je samo nešto pitati
Klinci su zakon. To što oni provale teško je nadmašiti. Moja susjedica dok je još bila mala. Učimo je slova i pišemo A kao auto, O kao olovka, Ž kao žaba... i drugi dan dođe ona opet da pišemo slova i veli kalo se piše ono žabino slovo
Moja kćerka ima posebno mjesto u kući gdje kaka. U zadnje vrijeme to traje i po pol sata i ja ju svako malo pitam jel gotova, ona odgovara da nije. Nakon 10-og puta reče ona meni -"tata pa kakam je*emu."
Isto tako, imao sam važan poslovni sastanak u online formi (korona i rad od kuće) i baš na prozivanju sudionika ona se u pozadini uključi sa "tata, kakilaa".