Pa primetili smo da mu je malo, ali bas, bas malo kriv zglob na jednoj nogici. I to toliko malo da babe nisu ni primecivale to, sve su govorile da umosljamo, preterujemo... I neki pedijatri su bili u slicnom fazonu, ma neee, to je sve normalno, dete je malo, tek prohodalo, bla bla truc. Pa onda kao da nam se cinilo da ju se i cevanica te nogice krivi u O... Ooo, boze, tu smo vec vijali pedijatre ( budale, umesto da smo odmah trazili uput za sokobanjsku/banjicu)...
Ma besna sam i na sebe sto sam dozvolila da slisam druge, a ne svoj osecaj.
A dr ( ja sad stvarno ne znam je li to ortoped ili fizijatar, izvinjavam se na gluposti svojoj, ali dr nam dao uput, zakazali nam, i do danas se nisam ni izrazavala gde treba da ide), dakle ta u Sokobanjskoj, nam je rekla da deci ni ne treba cipela sa anatomskim uloskom, da sto vise gazi boso po neravnom, pesku, sljunku i sl., po kuci NE bos, to ne valja (samo opterecuje zglobove, ne koristi, nego steti, pricam sta je ona rekla). Nije pominjala duboku obucu da li treba ili ne, ali teta u UNA ortopedskoj kuci je rekla da deca MORAJU da nose duboke cipele cim pocnu da se oslanjaju na noge.
Eee, a moj malac je dobio prve prave cipele kad je krenuo napolje, i to nisu bile duboke, rekli ne treba pre, ne treba duboka...
Najbolje prati klinju, ako ista posumnjas, ne cekaj druge, nego sama TRAZI.