Decja kolica

A sto bi beba gledala u mamu..Sara bi crkla od dosade da gleda ka meni, ovako sve zivo proucava...to mozda prva 3 meseca ima smisla, ali tada oni iovako spavaju u setnji..

:)))) moj ne spava bas cesto, zna da bljucne i dere se ako nas ne vidi...kolica cesto koristim i u stanu da ga uspavam a i provodi vreme u njima....uostalom, preporuka je da u pocetku beba gleda u mamu, na par mesta sam procitala....

http://demetra.rs/index.php?option=...rati-kolica&catid=47:oprema-za-bebe&Itemid=85

Ma verujem, ne kazem ja da to ne valja, nego nema potrebe u nekim slucajevima :D kao kod nas, mi kako izadjemo na vazduh, ona je gotova, spava..ja je vidim kroz prozorce na tendi, a u stanu ih nikad nisam koristila, za uspavljivanje i to..

iz mog iskustva ne treba ti kolevka uopste....samo bacas pare....ako imas opciju da ti dete gleda u tebe i da mozes da oboris naslon do kraja, to je sasvim dovoljno i za zimsko dete,a pogotovu za letnje....
a opet nama je kolevka /korpa posluzila odlicno
do punog petog meseca se vozao u korpi i tako cu i sla sledecim detetom, na ravnom, ususkan, zasticen, milina....

mi smo koristili do pre par dana pierre cardin kolica
imali uz njih i korpu i As
i super nas posluzila
ovih dana ih nosim kod mojih da ih 'garaziramo', kad operem tockove, bice ko nova i cekaju neku novu bebu
stabilna su ali i teza, te su super za zimu i sto ja kazem, i preko mrtvih gaze....
sad za lepo vreme i celodnevne setnje uzela sam mu kisobran kolica
ja sam prezadovoljna sa njima
Cam Micro
polozaje namestate sami, niste ograniceni sa dva il tri, lako se upravlja njima, laka su perce i jos gomila stvari, zaista se ispalte, a nisu ni skupa....

jedino sto mi bilo neobicno to je sto je on okrenut od mene :)
do sada sam ga vozala tako da ga vidim
sta znam, trebalo mi malo vremena da prestanem da svako malo stajem i da ga zagledam ;)
volim kad mi je na oku, al skorz , ne kroz prozorce i cuda, no ok.... sad vec navuikoh i ne proveravam ga toliko....

pa sta znam, ja za 40 000 imam extra kvalitetna kolica za koja ne treba korpa posebno jer je dete ususkano i u ovoj opciji, skroz je lezeci polozaj, tenda je takva da potpuno pokriva kolica kao i na korpi, dodatak za noge moze tako da se namesti, kad se skine precka, da ide skroz preko bebe te psotoje i dugmad na strani kolica koja osiguraju da taj dodatak cvrsto stoji....jedna rucka, extra lako guranje, isto gumeni tockovi samo nisu na naduvavanje....sklapaju se kao kisobran....jedina mana je sto su 10 kg sa tendom i celom opremom i sto su nesto veca od kisobran...

ne mogu da nadjem sliku na netu za ovo sto objasnjavam, sve su slike sa sedecim polozajem i sa preckom....

Poslednja izmena:
po meni je ta korpa potpuno bespotrebna :)
eventualno mesec dva a posle ne vidim svrhu
sta znam, sve mislim da je bebi lepse kada gleda svet oko sebe od nekog 3 meseca recimo....ne znam
Irina je uzivala da posmatra drvece i svasta nesto mada je uglavnom spavala
kad je imala 3 meseca bio je vec novembar pa smo setali sa mufom za noge i navlakom za kisu, zbog vetra...te godine je sneg pao vec u novembru
druga beba stize u decembru pa ne znam kako cemo :)
ne znam kako ide sa tim zimskim bebicama :)

ma eto
sto zena , dvesta sisa i i toliko iskustava :D :P
nama je korpa bas bila korisna i iskoristili smo je max
takvo je dete, uzivao je da leskari, a i bilo je hladno, lepo je bio suskan, apsolutno na ravnom, napolju, a opet ko da je u krevetu :D

mislim da treba odabratri opciju koja ce da bude ok i mami i bebi
nismo sve iste

:) ti ces imati jos dece pa ima logike da uzimas i korpu jer 6 meseci i nije bas neko koristenje s obzirom na to koliko ta korpa kosta a moze se i bez nje....ja sam samo htela da napomenem zenicama da postoji i drukcija opcija, ti modul sistemi su preskupi, a mnogima su se pokazali bespotrebni....

po meni je ta korpa potpuno bespotrebna :)
eventualno mesec dva a posle ne vidim svrhu
sta znam, sve mislim da je bebi lepse kada gleda svet oko sebe od nekog 3 meseca recimo....ne znam
Irina je uzivala da posmatra drvece i svasta nesto mada je uglavnom spavala
kad je imala 3 meseca bio je vec novembar pa smo setali sa mufom za noge i navlakom za kisu, zbog vetra...te godine je sneg pao vec u novembru
druga beba stize u decembru pa ne znam kako cemo :)
ne znam kako ide sa tim zimskim bebicama :)

bebu napolje cim temperatura bude u + :D

Back