RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
Naravno da cu probati, ja sam pobornik prirodnog, nisam bas iz ovog fensi vremena...
Danas ne znaš gde je tu granica malograđanštine i fenseraja , a prirodno je uvek in

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da cu probati, ja sam pobornik prirodnog, nisam bas iz ovog fensi vremena...
Pa, jedina tog smera u Srbiji, dakle velika konkurencija. Nju upisuju deca iz cele Srbije.
I od celog mog posta, jedino to ti zapalo za oko?
http://web-tribune.com/zdravlje/far...ih-uzrocnika-raka-koje-svakodnevno-koristimo#
3. Aluminijum u dezodoransima i antiperspirantima (i chemtrailsima):
Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gde primenjujemo dezodoranse prepune aluminijuma. Koristite domaće ili organske dezodoranse.
4. Toksična kozmetika:
Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo PREPARATIVNA i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za ćelije tumora. Počnite koristiti organsku ili domaću kozmetiku i sanirajte štetu.
Sad, pred polazak u školu, odemo kod frizera da se deca ošišaju
i Bane (9 god, pošo u 4. razed) objasnio frizerki kako da ga šiša
i ona mu stavila i malo laka na kosu podigla mu kosu, napravila neku frizuricu
Bane - raspamećen od oduševljenja i sad oće stalno da stavlja lak na kosu...
E sad...moje pitanje je koji lak za kosu bi dobar bio za decu? Da ne ošteti kosu i sl, da je "blag" ..ako tako nešto ima...
Kad su vaša deca,odn sa koliko godina počela da ozbiljno brinu o svom izgledu?
Npr Bane je eto, ranije od Jovana, iako je mlađi.
On već zna koju majcu hoće,a eto sad i sa frizurom...
Šta mislite, da li decu treba podsticati da što pre brinu o tome, da se "modiraju"
ili mislite da to treba odložiti za neke kasnije, tinejdžerske godine,
kad su malo ozbiljniji, zreliji i sve to...
jos nema odgovora za "posebnu" skolu
wow inkognito skola najbolja u Srbiji ...
Koji ludak ce reci nepoznatom muskarcu na internetu u koju mu skolu ide maloletno zensko celjade?![]()