Dečije modiranje

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://web-tribune.com/zdravlje/far...ih-uzrocnika-raka-koje-svakodnevno-koristimo#

3. Aluminijum u dezodoransima i antiperspirantima (i chemtrailsima):

Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gde primenjujemo dezodoranse prepune aluminijuma. Koristite domaće ili organske dezodoranse.

4. Toksična kozmetika:

Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo PREPARATIVNA i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za ćelije tumora. Počnite koristiti organsku ili domaću kozmetiku i sanirajte štetu.

ciju ciju ciju ju ju a koja je to skola tako "posebna" ?

@modiranje :

zalosno mi je kada vidm roditelje kako nafuraju dcu kao iz "fancy" casopisa i deca ko deca brzinom svetlosti se uprljaju a onda ti isti roditelji
tako napusavaju tu sirotu decu da se pitam iz kojih pobuda su ih "pravili"... da ih prikazuju ili da ih vole, grle, ljube, i pomognu da postanu ljudi

Lj. Rusumovic jedan od najjacih stihova ikada :

dete treba da posmatras,
al' mu nemoj na put stati,
sto ga pre covekom smatras,
pre ce covek i postati !

http://web-tribune.com/zdravlje/far...ih-uzrocnika-raka-koje-svakodnevno-koristimo#

3. Aluminijum u dezodoransima i antiperspirantima (i chemtrailsima):

Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gde primenjujemo dezodoranse prepune aluminijuma. Koristite domaće ili organske dezodoranse.

4. Toksična kozmetika:

Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo PREPARATIVNA i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za ćelije tumora. Počnite koristiti organsku ili domaću kozmetiku i sanirajte štetu.

baza za pravljenje krema i drugih maza je skupa, ta "domaca" kozmetika je mnogo gora od krema, jer kad bi pravio okej kozmetiku kod kuce krema bi kostala barem 50e

Cinjenica je da su danasnja deca drugacija nego mi kad smo bili...ali ja mislim da su rodtiljei krivi za to. Deca vide stvari jedna od drugih ali dete od 7,8 godina ne moze samo sebi da kupi mobilni i da se slika gde god stigne, da ima fb, instagram itd...jezim se kad cujem: ''nece da jede ako ne gleda masu i medveda na tabletu'' ja nisam znala ko su masa i medved a kamoli sta je tablet pa nisam ostala gladna...razumem da svako zeli da priusti svom detetu sve najbolje, ali treba imati granicu u svemu...

Sad, pred polazak u školu, odemo kod frizera da se deca ošišaju
i Bane (9 god, pošo u 4. razed) objasnio frizerki kako da ga šiša
i ona mu stavila i malo laka na kosu podigla mu kosu, napravila neku frizuricu
Bane - raspamećen od oduševljenja i sad oće stalno da stavlja lak na kosu...

E sad...moje pitanje je koji lak za kosu bi dobar bio za decu? Da ne ošteti kosu i sl, da je "blag" ..ako tako nešto ima...

Kad su vaša deca,odn sa koliko godina počela da ozbiljno brinu o svom izgledu?
Npr Bane je eto, ranije od Jovana, iako je mlađi.
On već zna koju majcu hoće,a eto sad i sa frizurom...

Šta mislite, da li decu treba podsticati da što pre brinu o tome, da se "modiraju"
ili mislite da to treba odložiti za neke kasnije, tinejdžerske godine,
kad su malo ozbiljniji, zreliji i sve to...

iz iskustva, gradjenje licnog stila treba da krene od malena
ujedno ce sticati i svoj stav i sposobnost i da se razlikuje i da se uklopi

Sto se tice nege, kozmeticka industrija je jako napredovala i mogu se kupiti jako kvalitetna i zdrava sredstva za negu, ko ima para i ko zeli.

- - - - - - - - - -

Kad kazem zeli, mislim na volju da se raspita i nauci.

Meni je extra kad su klinci sredjeni i doterani, ko ima vremena, para i zelje time da se bavi. Uopste ne smatram da je to obavezno. A naraocito ne mislim da treba decu terati na tako nesto.
Moj sin, ima 5, ima neke svoje zahteve sto se tice oblacenja...meni su njegovi zahtevi nelogicni (nisi trenerice i dzemperic na kopcanje?!?!)...farmerice i pantalone hoce da obuce samo u specijalnim prilikama, ali zato majice i dukserice, od obuce najvise voli starke....i gumene cizme :roll:...njegova stvar, meni je vazno da je cist i da mu je toplo...za sad se sisa kratko...frizure nismo pominjali...

Back