vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Kao deca igrali smo razne igre. Koja je bila vaša omiljena, Ja sam volela školice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам највише волео да играм жмурке и прескакања преко "рампе".Kao deca igrali smo razne igre. Koja je bila vaša omiljena, Ja sam volela školice
![]()
Kao deca igrali smo razne igre. Koja je bila vaša omiljena, Ja sam volela školice
![]()
I to je malo kasnije doslo,ali smo i mi igrali sa devojcicama,pa makar samo i stajali da drzimo lastis.Mi smo pre lastisa preskakali konopac,ono kada dvoje vrte,a dvoje troje utrci i skace.Najlepšije bijo gumigumi
Pogledajte prilog 1259251
straza mi je bila favoritKao deca igrali smo razne igre. Koja je bila vaša omiljena, Ja sam volela školice
![]()
Kada su stigli staklenci,cuvali smo ih kao oci u glavi.To nam je bilo sve.
A oni duplo veći?Kada su stigli staklenci,cuvali smo ih kao oci u glavi.To nam je bilo sve.
jesu bili veci,ali ne duplo,ali su duplo bili tezi od plastikanaca.I naravno dzepovi su stradali,pa smo posle poceli da ih nosimo u neki kesicama.A oni duplo veći?
Joj što su meni ti klikeri bušili džepove.
Koje su nam uglavnom šile naše bake.jesu bili veci,ali ne duplo,ali su duplo bili tezi od plastikanaca.I naravno dzepovi su stradali,pa smo posle poceli da ih nosimo u neki kesicama.
Bile su to krpene kesice,kao sto su u filmovima bili oni mali kozni dzacici za zlato,ali je ovo bilo od nekog grubog platna i veoma jake.I imale su taj kanap za zatezanje i zatvaranje iste.Koje su nam uglavnom šile naše bake.
Džombe, ako se dobro sećam smo ih zvali. Te velike.
Dok nisu bile te šivene one stakliće ili po džepovima ili u nekoj raspar čarapi.
Bile su to krpene kesice,kao sto su u filmovima bili oni mali kozni dzacici za zlato,ali je ovo bilo od nekog grubog platna i veoma jake.I imale su taj kanap za zatezanje i zatvaranje iste.
Crni džak pun neke piljevine.A kad padne sneg sankanje niz strmu ulicu. Sankao se ko je na čemu imao. Toliko uglačamo ulicu da i oni malobrojni automobili tada nisu mogli ni da idu