Dečija soba i kreveti raznih oblika

snjakbo

Početnik
Poruka
1
Moje detence vise nije beba i neophodan nam je prelazak iz krevetica u deciji krevet.
Svideli su mi se kreveti u obliku automobila, formula, vozica ali sam sve to vidjala na americkim sajtovima, a kod nas ne znam firmu koja radi tako kreativno a usput i kvalitetno. uglavnom sam nailazila na info da ima i kod nas ali nigde konkretno i gde. pa vrlo bi vam bila zahvalna na jednoj takvoj informaciji. Prioritet je Novi Sad ali dolazi u obzir i Beograd (ukoliko rade isporuku)
Hvala unapred!

Nešto ovako? Nisam naišla na proizvođača u Novom Sadu, sve je na teritoriji Beograda.
Link sa detaljnijim informacijama šaljem na pp.

4d3490e04d720856bd75f3fab.jpg

4d3490e097e68a3b654aea462.jpg

4d3490e1436949bf1d6284246.jpg

Е, ко што је ова гастоска постасвила из БеТЧ, Имаш у Београду, у Милешевској, прекопута Трача на Врачару..
Бетмобили, формуле, бубамаре, за мушку, женску и осталу децу :lol: Уз то имаш и пратећи намештај за целу собу.
Верујем да има и у НС, а у Бг сигурно на више локација.

Nekoliko funkcionalnih i veoma interesantnih rešenja za dečiji kutak u kome će se osećati prijatno za vreme igre, dok uče ili se bave drugim aktivnostima.
Odabir elemenata za dečju sobu, ormar, krevet, police za knjige, radni sto sa stolicom, moraju biti prilagođeni prostornim zahtevima, polu i uzrastu deteta.
Ukoliko su deca istog pola i približnog uzrasta, zajednička soba može biti bolje rešenje od zasebne.
Osećaće se sigurnije a ujedno će uvek imati društvo za igru i zabavu.
Što se tiče boja zidova i nameštaja, treba birati one koje povoljno deluju na psihu poput žute, narandžaste i crvene
ili izražajnije nijanse zelene i plave.

140152.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
И још једна локација где се могу набавити слични кревети у облику аутомобила и сличних -видео сам за девојчице - Кнеза Милоша испод Светогорске, само се спустите 20м од раскрснице испод Максија ;) Кидс рум.

Pozdrav,
Gledam prepisku pa te molim da ako možeš pogledaš kako se zove firma ili prodavnica koja prodaje te krevete. Želim da kupim krevet u obliku automobila sinu ali da bude od plastike a ne od iverice. Ovde u NS ne mogu da nađem a želim da mu kupim za rođendan (30.mart). Pozvala bih ih telefonom ili bi otišla do BG. Hvala ti unapred, mama dvojice dečaka, Dušica

Pozdrav,
Gledam prepisku pa te molim da ako možeš pogledaš kako se zove firma ili prodavnica koja prodaje te krevete. Želim da kupim krevet u obliku automobila sinu ali da bude od plastike a ne od iverice. Ovde u NS ne mogu da nađem a želim da mu kupim za rođendan (30.mart). Pozvala bih ih telefonom ili bi otišla do BG. Hvala ti unapred, mama dvojice dečaka, Dušica

Поштовање, Душице, слабо овде залазим..а и ти се брате 3 пута на 3 године логујешл лол..
Овако, Кидс Румс у Милешевској, нисам видео да имају сајт, али имају линк Mileševska 40a
11000 Beograd - Vračar
Telefon
(011) 344 1639
Имају продавницу и у Таковској, са друге стране од зграде РТС-а , 20 секунди испод Светогорске
И још нешто, добили су у Кики кревете-аутомобиле, видео сам у каталогу. Цене су баш у распону, од нпр. 30к до 90 за целу собу

Poslednja izmena:

Back