Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
koliko generacija unazad, pre 1980?
za bademovo mleko aj pogadjaj ponovo. koliko moze home made bademovo mleko da stoji i to u frizideru
- - - - - - - - - -
uzgred ovo bademovo mleko sa slike ne pise da nije zasladjeno cccc. po novom vege fazonu sada su in mleka samo gde pise prirodno nezasladjena (sta god to znacilo)![]()
Napisao sam koliko dana hm bademovo mleko moze da stoji u frizideru, jer ga ja pravim i koristim i pricam iz licnog iskustva. Imas i zasladjeno i nezasladjeno kupovno.
Po vege fazonu sva su mleka za vegane, koju su na bazi namirnica biljnog porekla , bez obzira da li su zasladjena ili ne.
- - - - - - - - - -
na to ih zakon ne obavezuje
i to rade samo proizvodjaci koji za to imaju vlastite razloge
zivis u zabludi
Zivis u zabludi ti, jer ako ima oznaku non-gmo, to znaci non-gmo.
- - - - - - - - - -
elem za uzgoj bio hrane koriste se bio hemikalije koje se dobijaju izmedju ostalog i od krava (kravljeg mesa)![]()
Ti nikada nisi cula za organsko ?

- - - - - - - - - -
kojim naucnim cinejnicama???da je veganski nacim ishrane dobar??ti opet pocinjes sve iz pocetka...a ja opet kazem lavovi jedu meso a ovce travu...
i prestani da me ispitujes o mojoj intimi..pre si mi kacio slike penisa i njegov presek,raspitivao se o erekciji na temama koje su se bavile problemima o erekciji..pa si dosta vremena potrosio dok si pisao o analnom crevu i prostati i to na veoma zanimljiv nacin..zatim pokusao da me vrbujes u gey lobi sa jos nekim forumasem i tvojim licnim prijateljem..sad opet pocinjes da me ispitujes koliko imam godina..koje je sledece pitanje??rekao sam ti 100 puta,nisam gey i volim zene,odakle ti to da me mozes preokrenuti da volim muskarce???tvoj avatar i lokacija mnogo mogu reci o tvojoj licnosti..
Koliko si u krivu.