dećeš

Ali pod uslovom da ne pravis ljubomorne scene ako mi se princeza Karolina ponovo bude uvaljivala. :ljutko: Ja sam bio kul kad si ocijukala sa onim njihovim pukovnikom gardistom, ispao sam vise nego fer s obzirom da inace robujem balkanskom mentalitetu.

necu ako ni te ne budes sizio sto ja ocijukam sa gardistom..slaba sam sam gardiste :rumenko:

necu ako ni te ne budes sizio sto ja ocijukam sa gardistom..slaba sam sam gardiste :rumenko:

Opet s gardistom? :sad2: Uf.... Dobro... pristajem, bicu tolerantan. Ali... ali... kad zurka poodmakne, kad se drustvo premesti kraj bazena, molim te nemoj kao pre tri godine da forsiras toples, bilo mi je neprijatno kad je sirotog gradonacelnika Nice zdrmao infarkt, sreca pa su mislili da je zbog masnog bakalara i previse sampanjca, niko nije primetio kako je pogubljeno zurio u tebe opcinjen tvojim oblinama. Bez toplesa ovoga puta, ako moze, i bice sve u redu.

Opet s gardistom? :sad2: Uf.... Dobro... pristajem, bicu tolerantan. Ali... ali... kad zurka poodmakne, kad se drustvo premesti kraj bazena, molim te nemoj kao pre tri godine da forsiras toples, bilo mi je neprijatno kad je sirotog gradonacelnika Nice zdrmao infarkt, sreca pa su mislili da je zbog masnog bakalara i previse sampanjca, niko nije primetio kako je pogubljeno zurio u tebe opcinjen tvojim oblinama. Bez toplesa ovoga puta, ako moze, i bice sve u redu.

moze bez toplesa..pa da skinemo sada sve :smeker:

moze bez toplesa..pa da skinemo sada sve :smeker:

Knezu Albertu ce se dopasti ta ideja, neformalno ophodjenje mu nije strano, i siguran sam da ce te nakon toga nekada pozvati na zurku u cetiri oka... :rumenka:

Znaci ako se zbog tebe ne slogiram ne znam zbog koga cu. :lol: Pa nista, sledeca je Plejboj zurka, kod Hefa, red je i tamo da se pojavimo. ;)

Knezu Albertu ce se dopasti ta ideja, neformalno ophodjenje mu nije strano, i siguran sam da ce te nakon toga nekada pozvati na zurku u cetiri oka... :rumenka:

Znaci ako se zbog tebe ne slogiram ne znam zbog koga cu. :lol: Pa nista, sledeca je Plejboj zurka, kod Hefa, red je i tamo da se pojavimo. ;)

kako ti kazes :zag: povedi samo i one gardiste :zper:

Parti nego sta! :ok: Ma kul je Di, iako je stidljiv lako se uklapa u drustvo na svakoj zabavi. Vec nekoliko puta smo mi zajedno zurasili. Zna Divka kako je bilo na onoj Noletovoj proslavi nakon osvajanja vimbldonskog turnira, nosila je neku ekstravagantnu Muglerovu kreaciju i rasila joj se bretela, popustila usled tezine njenog impozantnog poprsja. :rumenka: Da za taj peh ne bi saznali tabloidi moralo se brzo i diskretno reagovati, od mene nije bilo neke vajde, prejeo sam se hobotnice ispod saca i ozidao se karipskim koktelima, pa nisam mogao ni da disem, zato je Divka odmah potrazila pogledom Dija, koji je cunjao po klubu, pomalo djuskao u masi i caskao s drugim gostima, on po staroj vojnickoj navici ne izlazi u provod bez igle i konca, zadenuti su mu uvek pod reverom fraka, ali kao za pakost nije ga videla, nigde ga nije bilo medju ostalim zvanicama, ni na travnjaku gde se rostiljalo, ni u baru, ni pored bazena, ni u salonima, ni na plesnom podijumu, kao da je u zemlju propao... Divka se vec bila pomirila s cinjenicom da ce i na toj zurci silom prilika morati da se nadje u toplesu, ili da ce je u najboljem slucaju ako ostane samo u grudnjaku ostrvska zuta stampa prozvati kao pristalicu minimalistickog modnog trenda, kad se pojavio Di, poput dzentlmena heroja koji u poslednjem trenutku donosi spas. Prisao nam je sav izguzvan, zadihan i crven u licu, ruku pod ruku s Dzudi Marej, promrmljase nesto da su bili u garazi, razgledali su one male elektricne automobile koji se koriste na golf terenima... Pita ga Divka: "A be, Di Lajte, otkad se ti bavis golfom?" Kaze joj Di: "Cuti sestro, mislio sam da se Endijeva keva iskljucivo bavi piletinom i teniserima, phu sto lazu novinari... phu... :rumenko:"...

Back