DECENTRALIZACIJA VOJVODINE !

Da li treba decentralizovati Vojvodinu ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
44.084
Da li ste za to da se u okviru decentralizacije Srbije decentralizuje i Vojvodina na sledece jedinice ?

Vojvodina-karta-1.jpg

Бежи бре Стонин слуго, Блајбиславе.
Дувај ганџу и једи манџу.
А што се тиче теме...
Није добро.
Тител мора бити посебан дистрикт.

- - - - - - - - - -

Сотонин слуго, Блајбиславе.

u društvima u kojima je stepen korupcije, mahinacije i lopovluka na razini koliki je danas kod nas, ne postoji u teoriji i praksi uređenje koje će građanima da podigne standard i učini administraciju bržom i jeftinijom..jednostavno da naprave Vojvodinu državom ili da je podele na mesne zajednice sa svojim "izvornim" prihodima isto bi bilo....

Rodjena sam i zivim u Pancevu! Ne treba mi nikakav region niti bilo kakva politicka i ekonomska autonomija i tacka.

Srbija je suvise mala da bi se cepala na nekakve regione. Pa nas nema ni kao pola Moskve a mi bi da se delimo

Svi vide dokle su nas dovele deobe i podele. DO DNA! Ne trebaju nam nove jer bi nas one unistile skroz!

sve je to OK..ali Voša ostaje Voša ..ende..

Rodjena sam i zivim u Pancevu! Ne treba mi nikakav region niti bilo kakva politicka i ekonomska autonomija i tacka.

Srbija je suvise mala da bi se cepala na nekakve regione. Pa nas nema ni kao pola Moskve a mi bi da se delimo

Svi vide dokle su nas dovele deobe i podele. DO DNA! Ne trebaju nam nove jer bi nas one unistile skroz!

Trebaju ustasama i neokomunistima koji i forsiraju autonomiju

Наравно да не треба подијелити никога.
Па овдје у БиХ ови из Федерације имају 10 кантона.
Плус руководства Федерације БиХ...
Па заједнички органи...
Више чиновника него запослених и то колико хоћеш...
То је и циљ масе ликова, да се ухљебе...

Наравно да не треба подијелити никога.
Па овдје у БиХ ови из Федерације имају 10 кантона.
Плус руководства Федерације БиХ...
Па заједнички органи...
Више чиновника него запослених и то колико хоћеш...
То је и циљ масе ликова, да се ухљебе...

Opstinama dati samoupravu, ukinuti sve ostalo, a broj poslanika u Skupstini Srbije smanjiti za 2/3, prepoloviti broj ministarstava i nogirati svu drzavu administraciju da se "snalazi". :D

Back