deće joj duša

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
malopre sam vido, doduše i pre sam al mi ova od malopre dade ideju da načnem ovu nadasve ingenijoznu temu...

...ide tako ženska po keju, gura kolica, neko sitno dete štaznam pešes meseca, a po keju nije ravno nego kaldrma...i ona tako priča sa drugaricom, kolica se tresu, bepče vibrira po kolicima...i sad dal će pukne točak da se dete istrese na zemlju il će da dobije slapši potres mozga il će mu pripadne muka, jebbe se njoj...:/

ja sad pitam el to humano il nije...i šta treba raditi stom majkom...el joj uzeti dete il joj ga prepustiti na milost i nemilost...molim samo odgovore sa da i ne...filozofiranje na filozofije...
unapred hvala...

identičnu temu kanim otvoriti na roditeljstvu...da vim šta će oni kažu...

Poslednja izmena:
pa ko kad vidis roditelje kako decu od 2-3 godine vode po koncertima, dete naravno iziritirano vristi urla place, to kako glasna muzika utice na sluh deteta nema veze, to sto nema veze sto ne spava u 1-2 ujutru isto nema veze itd....

Ko smo mi pa da znamo kako se podizu i vaspitavaju tudja deca...U zivotu mi ne bi palo na pamet da tripujem da znam bolje od samog roditelja, osim u nekim ekstremnim slucajevima kad su deca maltretirana i te budalastine.

Бездушно. Него, ај то, ал кад видим, ******, она иде тротоаром, а на шрех вози колица са бебом улицом..врцка дупе, боли је кита.

ja sad pitam el to humano il nije...i šta treba raditi stom majkom...el joj uzeti dete il joj ga prepustiti na milost i nemilost...molim samo odgovore sa da i ne...filozofiranje na filozofije...
unapred hvala...

Ne znam da li je normalno ali znam da meni nije normalno, odnosno da ja ne bih tako, volim kad je mama mama, bez tog flert pogleda sto rece Dzordzi, koncerta sto rece Eriu, volim da vidim kako se posveceno igra sa bebom ili je seta, ili pije kafu ali akcenat je na onome - posvecena, sta znam, tada isijava neka posebna neznost iz njihove slike, mnogo lepo izgleda, bar meni...

Двогодишње или 3.-годишње дете је премало за концерте, али са 5-6 итекако знају да уживају и интересантно им је.
Кад клинац не издржи две-три песме, почне да вришти, стварно нема шта да ради у гужви.

malopre sam vido, doduše i pre sam al mi ova od malopre dade ideju da načnem ovu nadasve ingenijoznu temu...

...ide tako ženska po keju, gura kolica, neko sitno dete štaznam pešes meseca, a po keju nije ravno nego kaldrma...i ona tako priča sa drugaricom, kolica se tresu, bepče vibrira po kolicima...i sad dal će pukne točak da se dete istrese na zemlju il će da dobije slapši potres mozga il će mu pripadne muka, jebbe se njoj...:/

unapred hvala...

Pa sta ce zena kad je kaldrma....ne moze da leti mora da tera kolica preko nje.

aman bre:D
moje dete se dralo u kolicima kad smo isli po ravnom,a mirno uzivalo kad smo isli preko najgorih rupa.i to nismo smeli da idemo polako,neko bukvalno da trcimo
tako smo otkrili,negde 3,4 mesec da najlakse zaspi ako ga stavimo u kolica u stanu,pa jako drmamonapred nazad
od srece se obeznani
dosla nam moja tetka lekar u posetu,uzasnula se
tako se ne radi sa detetom!!!
sad ce ona nama da pokaze kako treba.
posle pola sata urlanja ,utrapi nam dete i kaze,ajd da vidim kako vi
moj muz snazno par puta cimne kolica,ovaj odmah zaspi.posle ga prebacimo u krevetic i gotovo.
smesno,al mozda i te mame tako

Ko smo mi pa da znamo kako se podizu i vaspitavaju tudja deca...U zivotu mi ne bi palo na pamet da tripujem da znam bolje od samog roditelja, osim u nekim ekstremnim slucajevima kad su deca maltretirana i te budalastine.

u redu, u pravu si ti, ali za normalne postupke...ja misim da nije normalno da ti dete skače po kolicima a tebe boli dupe...misim ni ne primećuješ...

aman bre:D
moje dete se dralo u kolicima kad smo isli po ravnom,a mirno uzivalo kad smo isli preko najgorih rupa.i to nismo smeli da idemo polako,neko bukvalno da trcimo
tako smo otkrili,negde 3,4 mesec da najlakse zaspi ako ga stavimo u kolica u stanu,pa jako drmamonapred nazad
od srece se obeznani
dosla nam moja tetka lekar u posetu,uzasnula se
tako se ne radi sa detetom!!!
sad ce ona nama da pokaze kako treba.
posle pola sata urlanja ,utrapi nam dete i kaze,ajd da vidim kako vi
moj muz snazno par puta cimne kolica,ovaj odmah zaspi.posle ga prebacimo u krevetic i gotovo.
smesno,al mozda i te mame tako

gospođa, ne izmotavajte se, ovakvu neozbiljnost ne očekujem od vas...u redu ljuljanje i neravnine...to umiri jelda dete...al ovo brate ko da voziš skejbord po kocki...pa di je to normalno i di to može da prija...:/

Ово је одлично, животиње бољи родитељи од многих људи.

roditelji-1.jpg

parents_29.jpg

bad_parents_02.jpg

bad_parents_07.jpg

good-parents-14.jpg

301549_234462149944947_170564559668040_666439_1109070240_n.jpg

bad_parents_17.jpg

bre dilajt, ne moze dete pod staklenim zvonom da zivi i ne treba. msm, kaldrma je, a ne rupe. mozda mu i prija ljuljuskanje.
mozda je bzvz reci, ali sad kao ima majki koje npr. kupe kirbi (ili nesto slicno) pa kao nesto ciste da blista, da nema ni jedne trunke, a pre se i pored dece usisavalo obicnim usisivacem i deca ziva i zdrava. ne znam, nemamm dete, ali mislim da necu biti time opterecena na taj nacin. :think:

Back