Dečaka napali bakljom i izboli nožem dok je sedeo s drugaricom u parku

obracun klinaca bandita,na novom bgd na fontani i tom kraju,37,38 blok,to bilo normalno,izasao sa devojkom,a ovi ga nagazili,a znaju se od ranije,vereovatno je ranije on prtebio nekog od njih i sad mu se osvetili,ili ga cekali na ceku,kad izadje u setnju da ga salete,to je cellih 90-tih bilo normalno po novobeogradskim osnovnim skolama gundulic,25 maj,djuro strugar,ratko mitrovic,lenjin,zikica spanac,marko oreskovic,to se klincadija tukla ko blesava,neznam sta se cuditer ko da ste sa marsa pali,gde ste bili vi do sad??

ja kad sam bio klinac mi smo imali neka pravila... niko se ne tuče ako je sa djevojčicom... ili ako kaže: ko je najjači od vas, smije li sa mnom na ferku... kakve štangle, noževi, bejzbol palice...

- - - - - - - - - -

obracun klinaca bandita,na novom bgd na fontani i tom kraju,37,38 blok,to bilo normalno,izasao sa devojkom,a ovi ga nagazili,a znaju se od ranije,vereovatno je ranije on prtebio nekog od njih i sad mu se osvetili,ili ga cekali na ceku,kad izadje u setnju da ga salete,to je cellih 90-tih bilo normalno po novobeogradskim osnovnim skolama gundulic,25 maj,djuro strugar,ratko mitrovic,lenjin,zikica spanac,marko oreskovic,to se klincadija tukla ko blesava,neznam sta se cuditer ko da ste sa marsa pali,gde ste bili vi do sad??

bila su neka pravila... nego bre Kinez, gdje si ti?!

- - - - - - - - - -

I onda mene pitaju sto dajem otkaz od sledeceg septembra

promjenićeš ti mišljenje 20 puta do septembra ;)

- - - - - - - - - -

Због Цигана?

sram te bilo srpski šovinisto, ljotićevcu jedan!

Back