Дечак у Обреновцу због уједа пса остао без тестиса

Какакв је то кућни љубимац који трчи, сере и пиша около?

Pa, ti onda preferiraš samo nacrtane ljubimce !?
Ima i njih, vrlo lepi.
Prave ih i kao kalendare !
Ja imam neki od pre desetak godina, sa psima.
Po rasama,
Mnogo lep.
Isek'o sam mesece i datume makazama, a sačuv'o samo slike !
Visi mi u predsoblju, namešten na sliku nemačkog ovčara.

Reži na poštare, inkasante i policiju....

Mani me tih parnih vozova iz drevnih komunjarskih vremena u kojima si se ti vozio u trecoj klasi na drvenoj klupi. Ja picim k'o Stadler Flirt, na struju, dabome, istu onu koju ti prizeljkujes dzabalesku od petka do ponedeljka da bi oprao usrane gace na 90 stepeni i zgotovio 5 vrsta jela za narednu sedmicu, pa ih onda razdelis u serpice i podgrevas na plin.
Koliko pameti iz ove glave izlazi,a da li sta ulazi,mislim na glavu.

Branko Mićić (18) iz Obrenovca izujedan je prošle nedelje na autobuskom stajalištu u Obrenovcu, zbog čega mu je operativno odstranjen i deo testisa.
- Zatekla sam ga kako leži na ulici i prvo sam pomislila da je izboden nožem, tek kad sam mu prišla, rekao mi je da ga je ujeo pas i da se od stravičnog bola ničega se ne seća - ispričala je prestravljena dečakova majka Snežana Mićić.

Z. K.[/I]

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/p...k-zbog-ujeda-ostao-bez-testisa-clanak-2578679

Откад то Срби аутобуску станицу зову "аутобуско стајалиште" и зашто би се новинар оваквог текста из црне хронике крио иза иницијала? :think:

Ove sve ucestalije (mozda i lazne) vesti o deci i psima sluze da bi se prikrila sistemski politicki i globalno organizovana elitna sado pedofilija, zoofiija, kanibalizam, - pizzagate, hotdog itd.

Kriminal izjeda zemlju, uvucen je u sve pore drustva, Citamo i kako jedan kriminalac treba da bude izabran na celo KSS, http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/danilovic-tukao-sudiju-jurasa/89fjjet
rec je o liku koji je sekao sebi prste u kafanskom opijanju sa kumom, batinao sudije, namestao utakmice, trguje svim i svacim. mozda i decom, a drzavi (i ambasadama) takvi mutni likovi trebaju.. umesto da se hapse.

Lesi se vraca kuci, ali pit tesko.

Ove sve ucestalije (mozda i lazne) vesti o deci i psima sluze da bi se prikrila sistemski politicki i globalno organizovana elitna sado pedofilija, zoofiija, kanibalizam, - pizzagate, hotdog itd.

Kriminal izjeda zemlju, uvucen je u sve pore drustva, Citamo i kako jedan kriminalac treba da bude izabran na celo KSS, http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/danilovic-tukao-sudiju-jurasa/89fjjet
rec je o liku koji je sekao sebi prste u kafanskom opijanju sa kumom, batinao sudije, namestao utakmice, trguje svim i svacim. mozda i decom, a drzavi (i ambasadama) takvi mutni likovi trebaju.. umesto da se hapse.

Lesi se vraca kuci, ali pit tesko.

Ти се изгледа никад ниси возио превозом у БГ. Не зову Срби, али зову они аутомати, следеће стајалиште итд.

Али није то ништа, имаш и велетржнице у Београду:

veletrznica_logo.png

Наравно, латиницом.

Све имаш, а имаш и керове који нападају, то ти је Србија данас...

Za vas dvojicu koji "brinete" o srpskom jeziku i izrazima, nemojte više, molim vas.
Autobuska stanica je mesto gde putnici čekaju autobus i u njega ulaze/izlaze, stajalište je označena površina na ulici, znate ono obojeno žutom farbom i označeno slovima BUS, na koje autobus, gle čuda, stane. Takođe postoje i TAXI stajališta, isto tako označena.

Za vas dvojicu koji "brinete" o srpskom jeziku i izrazima, nemojte više, molim vas.
Autobuska stanica je mesto gde putnici čekaju autobus i u njega ulaze/izlaze, stajalište je označena površina na ulici, znate ono obojeno žutom farbom i označeno slovima BUS, na koje autobus, gle čuda, stane. Takođe postoje i TAXI stajališta, isto tako označena.

:hahaha1: :hahaha1:

Back