Дечак у Обреновцу због уједа пса остао без тестиса

ccaterpillar

Legenda
Poruka
56.059
PAS LUTALICA NAPAO U OBRENOVCU. Dečak zbog ujeda ostao bez testisa

Branko je i dalje hospitalizovan, stanje mu je bolje, postepeno se oporavlja.

Branko Mićić (18) iz Obrenovca izujedan je prošle nedelje na autobuskom stajalištu u Obrenovcu, zbog čega mu je operativno odstranjen i deo testisa.
- Zatekla sam ga kako leži na ulici i prvo sam pomislila da je izboden nožem, tek kad sam mu prišla, rekao mi je da ga je ujeo pas i da se od stravičnog bola ničega se ne seća - ispričala je prestravljena dečakova majka Snežana Mićić.

Branko je posle napada otišao u Univerzitetsku dečju kliniku u Beogradu, gde je nakon obavljenih analiza i ultrazvuka dobio antibiotsku terapiju i poslat je kući. Međutim, prema Snežaninim rečima, njegovo stanje se pogoršavalo i terapija mu nije pomagala.
- On se žalio na jake bolove, terapija mu nije pomagala, otok se uvećao do veličine dinje, govorio je kako mu je neizdrživo bolno - navela je Snežana.

Sutradan su po dolasku na Univerzitetsku dečju kliniku dežurni lekari odlučili da ga hospitalizuju i urade detaljne provere krvne slike i ultrazvučni pregled. Kako se njegovo stanje nije poboljšavalo i nakon primene jače antibiotske terapije, lekari su odlučili da ga operišu. Tek su operacijom utvrdili da je reč o pucanju jednog testisa i početku nekroze tkiva, što je zahtevalo hitnu intervenciju otklanjanja testisa.
- Lekari su nam rekli da zbog prisustva velikog hematoma koji je prikrio povredu nisu uspeli da je uoče na ultrazvuku - kazala je Brankova majka.

Branko je i dalje hospitalizovan, stanje mu je bolje, postepeno se oporavlja.

Z. K.

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/p...k-zbog-ujeda-ostao-bez-testisa-clanak-2578679

А и шта ће Србима тестиси?

testisi nam trebaju da karramo lekare

Treba ih i to u ocne duplje da sledeci put bolje citaju ultrazvuk. Ne bi im otpao rep da su ga zadrzali u bolnici sa takvom povredom. Tamo bi mogli da mu dezinfikuju i previjaju ranu po nekoliko puta dnevno i da prate stanje, a mozda i da mu te antibiotike daju intravenozno sto bi sigurno bilo delotvornije od tableta. Ovako nema koga ni da tuzi. Ako tuzi grad oni ce reci nije od kera vec zbog lekarske nebrige, ako tuzi kliniku oni ce reci nismo ga mi ujeli i na kraju poj'o vuk magarca.

Zabraniti neadekvatno drzanje pasa i sprovesti zabranu u delo.
U slucaju da pas nekog napadne vlasnik psa da placa oporavak zrtve plus nadoknadu za nanetu traumu u praksi to sprovesti.
Zabraniti drzanje opasnih rasa pasa osim ljudima koji ih gaje profesionalno.

Kakvo nam je jezivo stanje u zemlji,uzas jedan.'Niko nije odgovoran' a zrtva istraumirana i unakazena.

Poslednja izmena:
Strasno,da ne vide tako nesto.Ako im ne rade instrumenti za snimanje,izvlace se da ne mogu nista,kad uredjaji rade,oni nisu u stanju da procitaju i lepo pregledaju snimke.Hoce zastitu od naroda,a ko ce narod da zastiti od takvih lekara.Zelim decku da se brzo oporavi,prvo psihicki,pa i fizicki ida shvati da moze da se ima porodica i sa jednim testisom,a lekare poterati javno i kazniti.kad ce jednom ova i bilo koja vlast shvatiti,da ove dzukele lutalice nisu bezazleni psi vec krvolocne zveri opasne po zivot dece i ljudi.

Meni, izgleda, ne vredi i na trepavicama da dubim !?
"Prejak" si ti slučaj za mene !

Misliš brzo, ko "šarganska osmica"....
Kada se uzbrdo probija kroz borovu šumu....! :hahaha:

Mani me tih parnih vozova iz drevnih komunjarskih vremena u kojima si se ti vozio u trecoj klasi na drvenoj klupi. Ja picim k'o Stadler Flirt, na struju, dabome, istu onu koju ti prizeljkujes dzabalesku od petka do ponedeljka da bi oprao usrane gace na 90 stepeni i zgotovio 5 vrsta jela za narednu sedmicu, pa ih onda razdelis u serpice i podgrevas na plin.

Mani me tih parnih vozova iz drevnih komunjarskih vremena u kojima si se ti vozio u trecoj klasi na drvenoj klupi. Ja picim k'o Stadler Flirt, na struju, dabome, istu onu koju ti prizeljkujes dzabalesku od petka do ponedeljka da bi oprao usrane gace na 90 stepeni i zgotovio 5 vrsta jela za narednu sedmicu, pa ih onda razdelis u serpice i podgrevas na plin.

A gdje ti zivis i cime se bavis ljepotice?Rada sam da znam,kad vec napadas forumsku elitu:evil:

Ti si kapitalka iz reda lopatara !
Jesi li se kome obećala !?
Blago onome ko za tebe pođe....
Ako ima štalu, može da se besi kad 'oće ....

A, to što ne znaš da je vikend jeftinija tarifa za struju ukinuta
pre više od 3o godina, nije afirmativno za tebe.
Gde ti živiš ?
Da znaš da si me debelo razočarala !
I kao skojevka, i kao junferica ! :hahaha:

Ti si kapitalka iz reda lopatara !
Jesi li se kome obećala !?
Blago onome ko za tebe pođe....
Ako ima štalu, može da se besi kad 'oće ....

A, to što ne znaš da je vikend jeftinija tarifa za struju ukinuta
pre više od 3o godina, nije afirmativno za tebe.
Gde ti živiš ?
Da znaš da si me debelo razočarala !
I kao skojevka, i kao junferica ! :hahaha:

Tu je Mizaca da te utesi. Ja biram samo one koji mogu da se samoubiju izduvnim gasovima iz bembare ili audija. To su ovi rodjeni posle 4.maja 1980. koji su kravu videli jedino na kutiji od cokoladnog mleka.

Tu je Mizaca da te utesi. Ja biram samo one koji mogu da se samoubiju izduvnim gasovima iz bembare ili audija. To su ovi rodjeni posle 4.maja 1980. koji su kravu videli jedino na kutiji od cokoladnog mleka.

Znači baba starletanka !?
Šteta što ti prođe 19 - ti vek !
Samo nećeš moći još dugo.
Sećanje na lepe uspomene pomažu,
ali samo 40 - 5o godina, a onda - šlus !

Nije kuce krivo nego ovi sto se prave kao neki ljubitelji zivotinja trte, mrte prave im kucice po gradu i hrane...Pas na ulici nema veze sa domacom zivotinjom to je zver,koja zivi po zakonu copora u vecini slucajeva. Imam psa, ima box pustam ga bez povodca istrci se, vrati nikog ne pogleda ...I Sta da radi taj decko sada,unakazen?

Ти си геније, а где га пусташ да се истрчи?

Takve pile moje ne dolaze u ovu kafanu.Ubijaju se od posla da zadovolje djecake koji izlaze iz takvih autica.A konkurencija je danas ogromna......:D

Back