Дечак избоден ножем

Ne znam stvarno... U moje vreme mi smo devojčice kahrali, ako ih vi sad bodete noževima, onda nije ni čudo što je natalitet slab... :think:

Koje tvoje vreme i koji mi sada budemo noževima? Malo ti ta mat'mat'ka nije dobra izgleda. :mrgreen:
U moje vreme u osnnovnim školama smo svi bili pioniti i nosili kecelje i marame. Tuča je bilo, pušenja a čak i donošenja hladnog, pa i vatrenog oružja, ali... pušilo se u strahu od profesora iz sale, skrivano od pogleda iz škole. Tuče su izbegavane u dvorištu, a to sa oružjem je bilo veoma retko i najčešće bez posledica. retko je ko imao hrabrosti da ga upotrebi, jer smo znali koje su sankcije. Prvo od roditelja, pa od škole i državnog sistema.

Koje tvoje vreme i koji mi sada budemo noževima? Malo ti ta mat'mat'ka nije dobra izgleda. :mrgreen:
U moje vreme u osnnovnim školama smo svi bili pioniti i nosili kecelje i marame. Tuča je bilo, pušenja a čak i donošenja hladnog, pa i vatrenog oružja, ali... pušilo se u strahu od profesora iz sale, skrivano od pogleda iz škole. Tuče su izbegavane u dvorištu, a to sa oružjem je bilo veoma retko i najčešće bez posledica. retko je ko imao hrabrosti da ga upotrebi, jer smo znali koje su sankcije. Prvo od roditelja, pa od škole i državnog sistema.

A onda kada ste odrasli, resili ste da se izizivljavate, posto niste tada mogli da slobodno ostvarujete svoje zelje. Mozes ti represijom da suzbijes ljudsku prirodu, ali nekad, negde, ona izadje na videlo. A ako je dugo sakrivas iza naslaga i naslaga drustvenih pravila, nastaju kompleksi, nezadovoljstvo... Uzasi promiskuiteta:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ne mozes vecito da se foliras.

A onda kada ste odrasli, resili ste da se izizivljavate, posto niste tada mogli da slobodno ostvarujete svoje zelje. Mozes ti represijom da suzbijes ljudsku prirodu, ali nekad, negde, ona izadje na videlo. A ako je dugo sakrivas iza naslaga i naslaga drustvenih pravila, nastaju kompleksi, nezadovoljstvo... Uzasi promiskuiteta:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ne mozes vecito da se foliras.

A tako su nakon Miloševića nastali LDP aktivisti?

Ученик 8. разреда избоден ножем на путу до школе у Новом Пазару. Нападач, такође, ученик 8. разреда. Стање повређеног дечака стабилно и није животно угрожен.

На путу до школе у Новом Пазару, ученика 8. разреда Е. З. ножем избо његов вршњак А. Т.
Напад се догодио нешто пре седам часова у Улици генерала Живковића, у непосредној близини Основне школе "Вук Караџић", јавља дописник РТС-а.

Е. З. је задобио повреде грудног коша и хитно је превезен у болницу где му је указана помоћ.

Хирург Драгош Васић рекао је да је дечак довезен са тешким оштећењем леве стране грудног коша, а приликом дренаже из његових груди је испумпано око 850 милилитара крви.

Интервенција је трајала око сат времена, напоменуо је Васић.

Здравствено стање дечака за сада је стабилно и није животно угрожен.

Нападач је лишен слободе и биће изведен пред истражног судију за малолетничку деликвенцију.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/992430/Дечак+избоден+ножем.html

ja se pitam, koja dijabola od roditelja ne primecuje da mu dete nosi noz u skolu :huh:

Pa nije tesko prikriti noz :) Sa 14-15 godina koliko taj ucenik osmog razreda ima odavno je prestao da bude "lutka" pa se sam oblaci i sprema a ubedjen sam da roditelji ne dzepare dete.

Ne, tako je nastalo moderno drustvo. Ja ponekad ne mogu da verujem koliko su bolesne i iskompleksirane te starije generacije koje se busaju u grudi da je u njihovoj mladosti bilo nekog reda i discipline.

O, klonu a šta je to moderno društvo? Ovo u kome se prođe pored osobe koja leži, ovo u kome se poremećaj smatra ponosom, ovo u kome se poteže pištolj kad dođe do nesuglasice? Definiši nam to moderno društvo, ako možeš.
Da li su bolesne starije generacije koje pričaju o boljim vremenima (a objektivno jesu bila bolja i mirnija) ili mlade koje komuniciraju preko SMS i Fejsbuka i lome kante za smeće, koševe i bandere ispred svoje zgrade?

Back