Dečak bežao od pasa i udario ga autobus!

Postoji, jedan svedok nije ništa video, ali jeste čuo?! Drugi svedok, devojčica, je rekla da je pas zalajao i dečak se uplašio. Nisam čuo da je neko od svedoka spomenuo jurnjavu čopora pasa.

Postoje i ljudi koji se panicno boje pasa, a valjda to prenose i na decu.

Ja imam psa ( obucen je za terapiju dece, starih, nepokretnih ljudi), a koji vec po izgledu i kretanju deluje smirujuce ( slika , jel u avataru), u 99% slucajeva
svako zeli da ga pomiluje, ali postoje i deca i ljudi koji panicno prelaze na drugu stranu ulice, vriste, ja im zaista pomoci ne mogu. Mog psa uopste i ne zanimaju
niti ih registruje.

Inace, uvek su problem ljudi,a narocito kod ulicnih pasa. Ne padaju oni s neba nego ih srpski domacin izbaci, njih devetoro odmah posle rodjenja na ulicu,
ili kupe detetu psetance za rodjendan , onda stene kaki, piski pa mars na ulicu.

Postoje i ljudi koji se panicno boje pasa, a valjda to prenose i na decu.

Ja imam psa ( obucen je za terapiju dece, starih, nepokretnih ljudi), a koji vec po izgledu i kretanju deluje smirujuce ( slika , jel u avataru), u 99% slucajeva
svako zeli da ga pomiluje, ali postoje i deca i ljudi koji panicno prelaze na drugu stranu ulice, vriste, ja im zaista pomoci ne mogu. Mog psa uopste i ne zanimaju
niti ih registruje.

Inace, uvek su problem ljudi,a narocito kod ulicnih pasa. Ne padaju oni s neba nego ih srpski domacin izbaci, njih devetoro odmah posle rodjenja na ulicu,
ili kupe detetu psetance za rodjendan , onda stene kaki, piski pa mars na ulicu.

lupas. ja se ne bojim pasa, ali kod mene u ulici ima 4 dzukca koje par njih hrani, a ulaz mi je uvucen. i ja zaokrenula oko zgrade da otkljucam ulaz kad se dzukeletine zaletele iz trave u kojoj su lezale. tako da, ima i na skoji se ne plasimo i koji smo sami imali pse (cak i dzukce uzete sa ulice), ali upravo taj stav ljudi su krivi jos vise iritira ljude, koji samo hoce normalno da prolaze odredjenim putevima. ja tim psima nista nisma uradila do tog momenta da bi pojurili, niti sam obracala paznju na njih, a sta mislim od tog momenta to je druga prica....spremna sam i da lomim kosti ako treba u samoodbrani. malo mi je cak i zao sto nisam otkljucala ulaz od zgrade pa da sam navukla vodju copora i prikljestila mu vrat. mada izgleda da se od tada sklanjaju. :mrgreen:
el to znaci da mi koji ih ne hranimo ne smemo da prolazimo ulicom u tom delu? :think: ima i za to leka i resenja, ako pokusaju ponovo :manikir:, i ako ih malo ne obuzdaju ovi sto ih hrane. a osim toga ako su vec dobre duse, neka ih uzmu u svoje stanove, a ne da ih hrane na ulici. nema ih puno da ih podele samo 4 komaTa.

meni na kanarevom brdu zivi drugarica, tamo je haos sto se pasa tice i onda se koje kakvi ljubitelji zivotinja pitaju zasto su onoliki psi otrovani. a oni dzukci itekako umeju da pojure bez ikakvog razloga. prilicno je divlje tamo, dosta travnatih povrsina, zbunja, parkova, malo sve neodrzavano. i naravno tu su psi.

koliko je tamo u jendom danu nadjeno otrovanih nekih 10- 15 komada. mora da je nekome doqurchilo pa je odlucio da ih se resi. dok grad ne pocne da resava to pitanje i dok tzv. ljubitelji zivotinja ne pocnu to da resavaju i shvate da nisu izujedani ljudi krivi, ostali ce morati sami da resavaju slucajeve lutalica.

el onu zenu bese copor razvlacio po ulici da je ona dva momka nisu spasila. bio slucaj.

Back