Dečaci UCENJIVALI devojčicu (15) snimcima seksa, pa je PRIMORAVALI na orgije!

Колико мушког шовинизма на теми..
Npr kao kad tužilac u Americi po službenoj dužnosti sazna da je devojčica od 13 godina zatrudnela sa dečakom od 12, pa ih oboje izvede na sud za “teško zlostavljanje deteta”. Kao da može i uzajamno.

Ima raznih devojčica, juvenile bipolar stvarno postoje - imajući to na umu uopšte ne tvrdim da u ovom slučaju ona nije žrtva i da oni ne treba da budu propisno kažnjeni. Naprotiv, oštro ih šibnuti tako da dobro zapamte. Deca, a pogotovu tinejdžeri ne moraju da budu nikakvi anđeli, a najgore je što ima i oblika neprilagođenog ponašanja (zove se poremećaj ličnosti) kad neko bukvalno sam upada u takve situacije, a sam problem ga čini krajnje ozbiljnim kandidatom za razvij PTSD. To se zove “Borderline”, ili granični poremećaj ličnosti.

Колико мушког шовинизма на теми..

I previše. Da li se iko pita šta će biti sa njom za deset, petnaest godina, kad bude izrasla u uništenu, istraumiranu ličnost.

Svašta se dozvoljava siledžijama i raznim bitangama, pogotovu mladim, ne samo kod nas nego svugde. Svako može da ti udari na ego, da te uništava... zato se ja zalažem za što veću distancu medju ljudima, shvatimo najzad da nismo svi isti, da ne delimo iste vrednosti. Ovo se ne odnosi samo na ovaj slučaj nego generalno. Primorani smo da se krećemo u krugovima koji nam često stvaraju nelagodnost. Umesto da se svako kreće medju svojima, pa ne bi bilo ni uvreda ni napada ni traumatičnih situacija. Znaš kakav si i ko su tvoji, i ne zadiri u tudj svet i interesovanja. A ne - od škole do poslova u kasnijem životu, prinudjen si na 'socijalizaciju' sa onim ko ti zapadne, možda sa takvima ne bi seo za isti sto nikad u životu.

Mladi, kao ova devojka, su često prinudjeni na razne pritiske, toksične situacije. To im ličnost deformiše pa se dešavaju potonuća i ovakvi užasi.

Back