DEČACI U AKCIJI: Dečaci od 14 i 15 godina opljačkali prodavnicu i pucali

aeolus

Primećen član
Poruka
644
Znao sam da je Novi Sad i pre nego što sam pročitao.

Šta se bre dešava sa tim novosadistima, prolupali su totalno ?

Kad sam bio u NS, klinci u čoporima pišaju po katedrali ( dobro, nije baš objekat besprekorne istorije ali opet) a u pivnici u Laze Telečkog konobar bije gosta.

To u "Divljem Bg" nikada nisam video

Osilil su se jer policija i sudstvo ne radi nista.
Vecina tih kriminalaca ima po 20-30 krivichnih prijava a da nikada nisu ni bili u zatvoru, niti ce ikada biti. Kriminal se danas itekako isplati, zato ce u gradu biti sve gore i gore.

A gradski politicari se prave blesavi, i za sve su im krivi mediji zato sto izvestavaju o krimnalu u gradu.

Зашто обична полиција није у стању да ухапси неког ко још пиша у гаће него треба ангажовати специјалне јединице?
NS,navodno,ima problem sa manjkom policije,pa je u poslednje vreme,zbog eksplozije kriminala angažovana i žandarmerija čija je jedna jedinica stacionirana u gradu.

Posledice soroševe dekade roma, inkluzije i readmisije.
Policija kaže da postoji zabrana sa najvišeg nivoa da se bilo šta preduzima a kamoli da se gone počinioci krivičnih dela ciganske nacionalnosti odnosno kaste.
Bande maloletnih musavih cigana haraju centrom Beograda i pljačkaju i maltretiraju naročito žene i penzionere. Ne samo da napadaju na ulici usred dana ili ispred kućnih ulaza već upadaju u haustore i u stanove i fizički napadaju.

Ako spomenete da su cigani počinioci krivičnih dela onda vas napadnu etiketama rasizna i fašizma i ograničenim argumentom da nacionalnost nema veze sa tim, ali ako neko na osnovu iste vesti imena i mesta gde je delo počinjeno komentariše naš srpski mentalitiet i usput po običaju pita kakav smo mi to narod onda nacionalnost ima veze sa krivičnim delom i pominjanje naše nacionalnosti ljudskopravašima ne smeta.
Inkluzija se sastoji samo u tome da mi preuzimamo odgovornost za ciganske zločine a oni preuzimaju naša prava i zasluge.
Zamena uloga.

Zato bi moralo da se zna i objavi koje nacionalnosti je počinilac.

Poslednja izmena:

Back