Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mmmm, ne... nije
Ne .
Ja sam arogantan, drzak i okarakterisani namcor (ali upakovan)
![]()
A ti na temi "Deca" opisujes sam sebe, zbog... Zasto to radis?
Biti "jak" u veri,
IMati volju i svest,
što je Biće (u filozofskom),
Stvara se lična i odgovornu ekonomija
Koja će stvoriti veliku porodicu ...
(više dece)
Bogatima prepusti pustos u srcu, neka tvoje bude ispunjeno ...
Ljudi ne mogu bez dece, jer postajemo bolji ljudi porednjih...
zato su nam deca neophodna ...
Ona su nada da ce se nov Svet roditi
(a, mozda sutra stari popraviti)
Nisi odogovorio na pitanje. U tom slucaju ne citiras pitanje, vec pricas u "prazno".
Nije slozen koncept - napregni se, shvatices.
... pa nešto i ti treba da shvatiš.
ja nisam robotizovan covek bez svoga Ja i Jastva,
jer Ja sam onaj koji Jesam , a ne onaj koji nisam,
(valjda nešto može i da se zaključi izmedju redova, kao kad čitaš Dostojevskog.)
... žao mi je ....ne može direktan ogoljen odgovor ...čekaj malo... bre
![]()
ne slazem se. Svet ljudi je oduvek bio isti, nada ne postoji nikakva da ce se nesto sustinski promeniti, niti smatram da bi trebalo
a decu treba da ima onaj ko ih moze priustiti, nema razloga da neko ko ne moze dati detetu sve najbolje ga ima, besmisleno je da svesno stvaras nesto sto je u startu osteceno.
... što tako govoriš ... ti si osećajan, ali oštećen u nekim novotarijama modernih radno-pravnih-porodičnih-itd...socijalnih odnosa.
uvek postoji izlaz, živ čovek nije softverski algoritam i da upadne u mrtvu petlju,
(duhom) živ čovek iznalayi rešenja...
šta će ti "reći" preci, zbog čega su se žrtvovali, odricali i patili ako ti prekineš "život" njihovog milenijumskog smisla....
?
Moji preci sto su se zrtvovali, i ako su ( iskreno nesto ne bih ni rekao da su se preterano zrtvovali al aj) to su radili iskljucivo zbog sebe i svojih ubedjenja.. Meni je Bog(ili sta god vec verujes) dao moj zivot da ja radim st agod mi je volja sa njime, sto ja i nameravam, ne dugujem nista svojim precima,cak naprotiv, oni meni duguju jer su me doneli na svet, a nisu mi podarili stvari koje bih ja zeleo, pa sam u startu u losijoj poziciji..
A svi smo mi manje ili vise osteceni, to je poredak stvari.
Ubedjenje je jedno, ali genetski ugravian gen altruizma je nešto sasvim drugo...
Ne možeš u duhovnom smislu da radiš šta hoćeš (moral, etika, estetika itd...)
ili kako ti je volja bez posledica,
kroz duhovno stanje se odražava materijalno,
yato ova nacija i propada..., jer je trula duhom
Ne mogu prirodni roditelji biti tebi dužni, već samo ti njima ...
Evolucijski je tako ...
Religiozno postoji kletva )prokletstvo)
Cao, Ženska, ćao generacijo,
Oh... pročitah sve ove silne strahove, kukavičluke, plakanja, kukanja, površnih gasterarbajtera (koje rado oderem kada se vrate sa parama čija je vlada opljačkala našu naciju tokom iscrpnih ratova i sankcija) i napola jadne holivudske i globalističke horore oko strašno teškog podizanja dece i preteškog života u velikom strahu od revolucije, prevrata i smrti.
I tako sve u 16jst na ovoj temi, dok teče ovaj nabedjeni čemer, Pravi Svet se eto ludo provodi i to zamisli bez nas.
(šijomigadjuropamisadobrostoji)
Baš nepristojno, Kuknjava u Srbiji zemlji u našoj Dembeliji... tek počinje.
POčinje... prava kuknjava robova...
Sudeći po svim ovde napisanim slabostima nadolazi nam sledeća nevolja, (a, koja nas to nije strefila?) pustošenje, ratovi i novi ekonomski i demografski udari,
srbija ludnica ko to shvati ostaće zdrav, u bedi nespremnosti, jer duhovno siromaštvo proizvodi materijalno siromašno, Neuki tzv magovi mudrog rukovodstva i ostala svita skorojevića misle obrnuto,
Iz tog razloga spirala opšte bede nadjačava nas pojedine i još u tragovima poneke hiperborejce, Ali ovakvo vanredno i bedno stanje (uprkos materijalnoj krizi)kao na ovoj temi skoro ne pročitah. Ja koji uvek Jesam u svom Jastvu prepun ožiljaka, radosti, kako poraza, tako i pobeda, radije bih da umrem u borbi pod kopitama osvajača nego da da kukam u zlatnom kavezu nad sopstvenom nesposobnošću.
Na ovoj temi Globalizam je uspeo, čovek i njegova žena su konačno i bespovratno propali kao 2 bića mlakih pomešanih hermafrodita, koje se vraća milijardu godina unazad u jednoćelijski bespolni organizam. Obrnuta evolucija ne postoji, što je šteta, ali zato postoji nakazna involucija.
kOJA OVDE PARADIRA.
moždaima nade u novoj generaciji ako...
* 1.) Не поштуј никакве богове (или бога) осим оних богова свога народа ;
* 2.) Природни закони сведоче о божанском плану ;
* 3.) Понашај се племенито и храбро, увек пажљиво размотри све последице свога понашања ;
* 4.) Живи у оквиру реалности овог живота; не страхуј од своје судбине ;
* 5.) Воли, штити, умножавај и чини свој народ бољим ;
* 6.) Буди поштен, дисциплинован, продуктиван и лојалан својим пријатељима ;
* 7.) Чувај своју историју, наслеђе и расни идентитет ;
* 8.) Поштуј наслеђе својих предака, поготово оних који су дали своје животе за слободу народа ;
* 9.) Поштуј мудрост твојих старијих ;
* 10.) Поштуј свога брачног друга, обезбеди живот својој деци, и не свађај се у току дана са њима јер починак је близу ;
* 11.) Нека твоја дата реч буде јака и поуздана као челик ;
* 12.) Буди лукав као лисица према непријатељима нашим ;
* 13.) Обезбеди, брани и снажи своју земљу ;
* 14.) Живи у хармонији са Природом, а са људима свога народа гледај да се споразумеваш изван зла.
Srdačan hiperborejski pozdrav
Ja
![]()
Znam da mozda ovo nije mesto gde bi ovakva tema trebala da bude ali s' obzirom da se naveliko prica o abortusima i pravima zene, o pravima muskaraca i sl ja moram da postavim pitanje prevashodno zenskoj publici ovde. Mogu i muskarci da odgovaraju isto ali generalno me vise interesuju misljenja zenskih osoba. Imam mali eksperiment koji moram da probam...
Pitanje je sledece: koliko bi ste zelele/volele/htele da imate dece u svom reproduktivnom zivotu? Znaci pricam o planovima koje bi ste pravili za prosirenje porodice tzv. planirane trudnoce posto vidim da one spontane trudnoce nisu popularne.
Inace da se i ja ucipim za odgovor pre svih Vas. Ja bih voleo sa mojom buducom izabranicom da imam 3 dece. Mislim da bih mogao da toliko izdrzavam komotno ako bi ona bila voljna da rodi troje, a i znacilo bi mi to.
Shoot!