Deca?

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sa 27 godina sam dobila tako jak materinski instinkt da sam smorila muza da napravimo dete....to je bilo neizdrzivo...i ostala sam trudna odmah tog meseca....i evo imam sina od 9 godina i on je nesto najvrednije sto mi se desilo u zivotu....trudim se da budem dobra za njega i da izraste u srecnog i karakternog muskarca....zelela sam jos dece ali nisam imala uslova (ne samo finansijskih)...i to mi je bolna tema i osecam se donekle uskracenom zbog toga, ali zivim sa tim....izgubila sam nadu da cu ikada imati jos jedno dete......:(

Da li biste se odrekli da imate decu zbog necega?
Da li bih između djeteta i nečeg drugog izabrala to nešto drugo? Nikad.
Da li uopste zelite decu?
Da.
zasto da ili ne?
Zato! :)

Inspirisao me post na jednom drugom pdf-u koji kaze da je zivot bez dece bez smisla.

Da li biste se odrekli da imate decu zbog necega?

Da li uopste zelite decu?

zasto da ili ne?

nekom je zivot u samoci izbor
odrekao bih se losih misli i dela
da
zato sto sam i ja dobio priliku da zivim i zato sto je to bioloski normalno

Zelela bih da imam decu, mislim da je to razlog zasto smo tu
sve ostalo su kamuflaze, popunjavanje vremena, hranjenje ega.

Nikad mi nece biti jasno kako ih dobiju oni sto ih ne zasluzuju, koji ih maltretiraju ... a oni koji to
zarko zele ostaju praznih ruku. Gde je tu pravda...

Zelim decu i porodicu u svoje vreme naravno....Zasto?Zato sto je to najnormalniji ciklus zivotas svakog coveka...valjda je to neki cilj za koji se skolujem,radim i stvaram...da bih imala porodicu i da bi mogli lagodno da zivimo...To je zivot :D

Zelela bih da imam decu, mislim da je to razlog zasto smo tu
sve ostalo su kamuflaze, popunjavanje vremena, hranjenje ega.

Nikad mi nece biti jasno kako ih dobiju oni sto ih ne zasluzuju, koji ih maltretiraju ... a oni koji to
zarko zele ostaju praznih ruku. Gde je tu pravda...

Zelim decu i porodicu u svoje vreme naravno....Zasto?Zato sto je to najnormalniji ciklus zivotas svakog coveka...valjda je to neki cilj za koji se skolujem,radim i stvaram...da bih imala porodicu i da bi mogli lagodno da zivimo...To je zivot :D

imam kucu od 200 kvadrata pa ako resite da se udajete i da radjate, ja sam slobodan

Naravno, dete je nešto najlepše što može da se desi čoveku,
a to tek shvatiš kad ga dobiješ i kad legneš pored njega dok on mirno i spokojno spava!
Imam sina od 15 meseci, i to je moje najveće blago, moja sreća i moj
anđeo!!!

Back