Deca usvajaju navike roditelja

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
49.705
Informacija kaže 4 dečaka maltretirala devojčicu koja je došla u park sa drugaricama.... Gasili joj cigarete na koži, sekli kosu, crtali kukaste krstove...ovo je potvrdjeno od lekara hitne pomoći i " Utvrdjuje se identitet počinioca ...."
Vrlo smrdljive informacije novobeogradske policije.....

Informacija kaže 4 dečaka maltretirala devojčicu koja je došla u park sa drugaricama.... Gasili joj cigarete na koži, sekli kosu, crtali kukaste krstove...ovo je potvrdjeno od lekara hitne pomoći i " Utvrdjuje se identitet počinioca ...."
Vrlo smrdljive informacije novobeogradske policije.....
Kazne i za decu i za roditelje. Ne samo zatvorske, uslovne, novčane nego i ukidanje svih benificija ukoliko ih ima, kontrolisano školovanje (upis u srednje, fakultete), totalna kontrola i roditelja i dece.

Da, naravno da deca prate obrasce ponašanja ali čije obrasce prate roditelji?

Juče komšija parkira automobil na behaton, ja mu skrenem pažnju (žena naravno sa zadnjeg sedišta sa detetom u krilu kreće da drami...), a on meni: "Pa parkiraju se ostali pa ću i ja!"

Toliko o obrascima.

Osim obrasca da neko može i sme da parkira, a neko ne može i ne sme uz podršku duboke države koja stimuliše nasilje kao metod sticanja privilegija....
Pismeni ljudi vide dvoličnost, ali se sklanjaju jer ne žele da učestvuju u necivilizacijskom nasilju elite, naravno, nepismene elite.

Back