gost 149754
Poznat
- Poruka
- 8.473
почеће једног дана и беб из маминог стомака да флертују
оно гледа др на ултразвуку а беба---флертује, шминка се, у минићу

оно гледа др на ултразвуку а беба---флертује, шминка се, у минићу

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
почеће једног дана и беб из маминог стомака да флертују
оно гледа др на ултразвуку а беба---флертује, шминка се, у минићу![]()
па да....
шта ће да ради кад буде имала 20?
Gledala sam i ja večeras. Tetka koja insistira da njena sestričina od 6 godina bude glamurozna. Glamurozna šestogodišnjakinja, u tim godinama da se bavi glamurom, umesto lutkama, lastišem i učenjem slova.
И ја сам гледала.
Оне, јадне, ништа своје немају, сваки покрет им је научен!
У једном моменту четворогодишњакиња потрчи, а мама је опомиње како треба да ,,наступа''.
Дете чекајући проглашење најмисстоји са изразом досаде и умора на лицу, а мајка гризе нокте и цичи!
Толико о дечјим потребама и правима!
Imala sam drugaricu,kad sam bila mala, devojcicu majka stalno slala na ta takmicenja za lepotu, miss,majka inace neuravnotezena,malo shira,malo vishe i jednom drugarica nije pobedila.Ja bila kod nje mi se igramo i neko krene da lupa na vrata,i kaze ona meni uplaseno ti se sakrij negde mozda je to moja mama..elem ja se sakrijem,nishta,lazna uzbuna,ja izadjem iz mog skrovishta i psole nekoliko minuta bilo vreme da ja krenem ,iako sam mogla ostati josh,i vidim njenu mamu kako ulazi u zgradu..sledeci dan ja cujem ona u bolnici jer je mama odvukla u kupatilo i prerezala joj vene...zbog toga shto nije pobedila.
aaaaaaaaaaaa...ne mogu da verujem, jel zavrsila u mentalnoj ustanovi...