Deca su ukras sveta

da mi je samo znati kome je palo na pamet da je ... pucenje usta
imalo privlacno :neutral:
.. jednom sam upoznala curu koja je uvjezbala da puci usta i dok govori... izgledala je ovako

monkey_wire-mesh_lips.jpg

a profil je tek bio zabavan

Gledala sam i ja večeras. Tetka koja insistira da njena sestričina od 6 godina bude glamurozna:roll:. Glamurozna šestogodišnjakinja, u tim godinama da se bavi glamurom, umesto lutkama, lastišem i učenjem slova.

И ја сам гледала. :sad2:
Оне, јадне, ништа своје немају, сваки покрет им је научен!
У једном моменту четворогодишњакиња потрчи, а мама је опомиње како треба да ,,наступа''.

Дете чекајући проглашење најмис :) стоји са изразом досаде и умора на лицу, а мајка гризе нокте и цичи!
Толико о дечјим потребама и правима!

И ја сам гледала. :sad2:
Оне, јадне, ништа своје немају, сваки покрет им је научен!
У једном моменту четворогодишњакиња потрчи, а мама је опомиње како треба да ,,наступа''.

Дете чекајући проглашење најмис :) стоји са изразом досаде и умора на лицу, а мајка гризе нокте и цичи!
Толико о дечјим потребама и правима!

Katastrofa...

Imala sam drugaricu,kad sam bila mala, devojcicu majka stalno slala na ta takmicenja za lepotu, miss,majka inace neuravnotezena,malo shira,malo vishe i jednom drugarica nije pobedila.Ja bila kod nje mi se igramo i neko krene da lupa na vrata,i kaze ona meni uplaseno ti se sakrij negde mozda je to moja mama..elem ja se sakrijem,nishta,lazna uzbuna,ja izadjem iz mog skrovishta i psole nekoliko minuta bilo vreme da ja krenem ,iako sam mogla ostati josh,i vidim njenu mamu kako ulazi u zgradu..sledeci dan ja cujem ona u bolnici jer je mama odvukla u kupatilo i prerezala joj vene...zbog toga shto nije pobedila.

Imala sam drugaricu,kad sam bila mala, devojcicu majka stalno slala na ta takmicenja za lepotu, miss,majka inace neuravnotezena,malo shira,malo vishe i jednom drugarica nije pobedila.Ja bila kod nje mi se igramo i neko krene da lupa na vrata,i kaze ona meni uplaseno ti se sakrij negde mozda je to moja mama..elem ja se sakrijem,nishta,lazna uzbuna,ja izadjem iz mog skrovishta i psole nekoliko minuta bilo vreme da ja krenem ,iako sam mogla ostati josh,i vidim njenu mamu kako ulazi u zgradu..sledeci dan ja cujem ona u bolnici jer je mama odvukla u kupatilo i prerezala joj vene...zbog toga shto nije pobedila.

aaaaaaaaaaaa...:eek:ne mogu da verujem, jel zavrsila u mentalnoj ustanovi...

Back