peleplay
Aktivan član
- Poruka
- 1.323
Ovo je izjavila gopodja Ministarka
sta mislite o tome?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hybrid-Theory-Girl:Pa sta oni vise hoce niije im dovoljno sto moramo da imamo 2 ocene za tromesecje???Ako su hteli da sva deca zamrze osnovnu skolu onda su definitivno u tome uspeli po meni deca bi trebala bar malo da se raduju skoli alo kako kada su od obicne osnovne skole napravili alkatraz!!!Uopste nase skolstvo je propalo i po meni uzasno je nepravedno to sto nas ljudi koji nemaju pojma kako je to kada ti sa petanest godina moras da odlicis cime ces da se bavis u zivotu i da si svestan toga da ako kiksnes nema od tebe nicega teraju da se nadjes u toj situaciji u kojoj oni nikada nisu bili niti ce da budu!!! Volela bih da ih teram da oni polazu prijemni za svoju strucnost pe se onda mozda malo opametiti!!!
Па да ,Пеле,али ми у нашем образовном програму имамо ствари које нам никад неће затребати у животу...peleplay:bliz, pazi, ne slazem se sa njom da smo se mi opustili nego nastavnici, a sto se tice kvaliteta obrazovanja triput imamo bolje obrazovanje nego na zapadu. Siguran sam da nemaju pojma ni gde je zimbabve![]()