Deca su izvan kontrole-Da li vi uopste znate?

u svakom slucaju, sve sto sam naucio do sada kroz skolu i zivot je da se mnogo vise isplati biti
licemeran i zao :D. Uvek u drustvu gledati da nekoga maltretiras- tako te postuju,
Uvek gledas kako da nekoga iskoristis-tako ti neces biti iskoriscen
Uvek trebas da gledas kako da potenciras zajednistvo sa drugima, iako ti tu ne pripadas
Uvek gledas kako da nekoga iskljucis iz zajednice onog najslabijeg :D
Naravno aj sam nesposoban da primenim ovo, posto mi nije urodjeno :(. To je los deo svega :D. Tako da mi ostaje samo /quit :D

Nisi u pravu veruj mi;)
Ali te ne osudjujem, jer si mlad i ti u sebi nosis strah da te neko ne iskoristi, ne prevari, ne povredi i slicno.
Vidi ovako...Osobe koje se ponasaju po stavkama koje si ti naveo ,mogu jedno vreme da plivaju,ali nikada i da isplivaju na povrsinu.
Poenta je da ce uvek biti kvarnih ljudi. A ti treba da budes samo toliko ''kvaran i namazan'' da ih procitas, i iskljucis iz svog okruzenja.
Takvi koji kopaju jame drugima, su zapravo kukavice, koje se plase svega toga duplo vise nego ti ili neko drugi...I na kraju ih to stigne, jer se bore protiv toga na pogresan nacin;)

Prica mi juce komsinica. Ide joj dete u osnovnu skolu ,sedmi razred..kaze klinke u skoli naplacuju 5 dinara decacima da ih uhvate. Znaci das 5 kinti i mozes da je uhvatis za guzu ili sta znam i tako skupe lovu za kredit za mob.

Eto kako feudalizam u Srbiji i siromastvo budi preduzetnicku inicijativu kod mladih.

Nije poenta u parama :D
Pare su samo izgovor tu. Devojke dozvolajvaju to smao onima koji im se svidjaju, trust me. To je uglavnom tako.

Nisi u pravu veruj mi;)
Ali te ne osudjujem, jer si mlad i ti u sebi nosis strah da te neko ne iskoristi, ne prevari, ne povredi i slicno.
Vidi ovako...Osobe koje se ponasaju po stavkama koje si ti naveo ,mogu jedno vreme da plivaju,ali nikada i da isplivaju na povrsinu.
Poenta je da ce uvek biti kvarnih ljudi. A ti treba da budes samo toliko ''kvaran i namazan'' da ih procitas, i iskljucis iz svog okruzenja.
Takvi koji kopaju jame drugima, su zapravo kukavice, koje se plase svega toga duplo vise nego ti ili neko drugi...I na kraju ih to stigne, jer se bore protiv toga na pogresan nacin;)

Ja nisam svetac, niti sam dovoljno mocan da bih se mogao tako ponasati kako opisujes. To moze mozda 1-2 posto populacije. Kad jednog dana budem bio u sposobnosti tako nesto da uradim onda ok, ali za ostale nas smrtnike tj 98 posto ljudi, je mnogo realnje ponasanje koje sam napisao.

Back