Deca pretukla Rašu Popova

e al da ga intervjusiu i slikaju u kuci i da covek do detalja opise da im je dao petanest dinara jer nije imao vise, a da su oni trazili papirne pare i pratili ga do lifta pa gurali nogu u vrata da udju u stan i lepo rekao, on koji voli decu vise no sebe, kaze doslovo...to nisu deca verujte mi to su divlje romske zveri.... koji su ga q intervjuisali i stavili tekst da bi ga skidali

veci bolesnici od tih sto su rasu napali su oni koji ovo rade...

evo sad su vratiii editovali neke delove i shvatili da su se izblamirali kao retko ko :lol:

- Mene je sramota. Oni su mene vrebali kao životinje plen i opkolili su me kao vučjaci štene. Ne osećam se sigurno u svom stanu iza zaključanih vrata, a celog sam veka branio Rome i imao sam dobre prijatelje među Romima - priča za "Blic" Raša sa tugom u glasu dok nam otvara vrata svog stana.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/512262/Rasa-Popov-o-napadu-Vrebali-su-me-kao-zivotinja-plen

rasu posebno obozavam...ali ta decija ekipa romske nacionalnosti je grdne stare ljude isto `obradila`,od kojih znam da je jedan u deligradskoj i preminuo od posledica nasilnistva...
taj ko je prosjacima...ciganima...i sl. dao `posebna ovlascenja i zastitu`,neka ih vodi kuci.
kazem ja-mi `normalni` smo u svojoj zemlji gradjani drugog reda,ovima se cak ni karta u gsp ne trazi.

Ljudi malo skrećete sa teme, tema nije pozitivna diskriminacija Roma, već to što zakon ne može da kazni osobu mlađu od 14 godina za krivična dela, jer se veruje da "dete nije sposobno da uradi nešto ovakvo", što je čista glupost. Dečiji nestašluci su jedno, ali 300 krivičnih dela i ubistvo su nešto sasvim drugo.

red bi bio da promenite naslov teme cigani pretukli rasu popova... stavili su ih u dom i ta bagra je vec isto vece iz njega pobegla.

- - - - - - - - - -

napisah na politici pa i ovde....

nisu samo deca....ima tu i matorog ciganskog olosa koji radi isto... na dorcolu operise grupa rumunskih cigana koji se predstavljaju kao madjari i navatavaju stare ljude nudeci im zepter posudje koje kao vredi 1800 evra za 500 din
lol.gif.pagespeed.ce.-dktAxcYTn.gif
navlace ih do kola da ga vide i daju im jos 20 nozeva kao fraj, ti kazes neces, on kaze ma evo ti za 300 dinara sve... i navaljuju da moraju da ti odnesu u stan ali im kao treba kutija koju moraju da vrate
dzaba opiranje, neces odes, otkljucavas ulazna vrat on je odmah iza tebe i gura te unutra sa kutijom... tu nema milosti... ili ga izhebes i kad udje ti izadjes iz sopstvene zgrade i ostavis ga sa kutijom da bleji ili zoves policiju.... ako ti udje u stan... ne treba da pricam

sve ovo sto se desava zahvalite vucicu i sns-u koji je oberucke prihavatio tu razularenu bandu koju su zapadnjaci proterali u srbiju....aj da su ih samo primili pa da covek proguta knedlu, al jos sto ti seru svaki dan kako treba da toj bandi, bagri i najgorem ljudskom okotu postujes prava, e to je za ozbilniju analizu ko ti vodi drzavu i sa kojim ciljem to radi

red bi bio da promenite naslov teme cigani pretukli rasu popova... stavili su ih u dom i ta bagra je vec isto vece iz njega pobegla.

- - - - - - - - - -

napisah na politici pa i ovde....

nisu samo deca....ima tu i matorog ciganskog olosa koji radi isto... na dorcolu operise grupa rumunskih cigana koji se predstavljaju kao madjari i navatavaju stare ljude nudeci im zepter posudje koje kao vredi 1800 evra za 500 din
navlace ih do kola da ga vide i daju im jos 20 nozeva kao fraj, ti kazes neces, on kaze ma evo ti za 300 dinara sve... i navaljuju da moraju da ti odnesu u stan ali im kao treba kutija koju moraju da vrate
dzaba opiranje, neces odes, otkljucavas ulazna vrat on je odmah iza tebe i gura te unutra sa kutijom... tu nema milosti... ili ga izhebes i kad udje ti izadjes iz sopstvene zgrade i ostavis ga sa kutijom da bleji ili zoves policiju.... ako ti udje u stan... ne treba da pricam

sve ovo sto se desava zahvalite vucicu i sns-u koji je oberucke prihavatio tu razularenu bandu koju su zapadnjaci proterali u srbiju....aj da su ih samo primili pa da covek proguta knedlu, al jos sto ti seru svaki dan kako treba da toj bandi, bagri i najgorem ljudskom okotu postujes prava, e to je za ozbilniju analizu ko ti vodi drzavu i sa kojim ciljem to radi

Ma nema toga,bar kod mene,jedan je hteo da udje u hodnik,ali verovatno je pomislio da je majka sama,medjutim ja sam izasao i pokazao mu prstom napolje,bez reci i pricanja,sve je shvatio,kad smo izasli,rekao sam da idu,jer pustam pse,pa nebi bilo prijatno!Pokupili se i otisli!Stariji ljudi su na meti i lako ih je savladati,zbog toga treba da budu i oprezniji,takva je bagra!A ove sto su pretukla Rasu Popova,..hehehe,kakvih samo metoda postoje

Za pocetak neko treba da ih rzadvoji jer je ocigledno da ce sami mnogo teze da stvaraju tolike probleme, kada ih je dvojica osecaju se mnogo jaci nego sto bi bili pojedinacno...
To bi bilo u skladu sa zakonom a zaista bi delovalo onako kako Neferty opisuje.

Zanimljivo je da, kada je neko njihov ugrožen, skoče razna udruženja Roma i inih da ih brane. Sada ne vidim da je iko od tih branitelja osudio ovo zlodelo!

Ne mislim da je problem u nacionalnosti, jedino u smislu da dva klinca pripadaju sloju koji zivi u jako teskom socioekonomskom polozaju i ciji je cale kreten, koji im je ko zna sta radio, pa su navikli na nasilje... i sad ih stiti drzava, jedino nas niko da zastiti...
Jako je tuzno to da im sistem ne moze nista i sto se neko kao Rasa sada plasi da izadje iz kuce zbog njih, stvarno tragicno...Socijala zastita kao jedan od principa ima da ne razdvaja bioloske srodnike, medjutim, mislim da u ovom slucaju treba zastititi i Rasu i nas ostale pre svega...oduzeti telefone i bez ikakve najave lepo jednog u Vranje, a drugog u Suboticu.

Back