Deca prepadnuta na smrt nakon što je bioskop slučajno pustio horor film umesto "Detektiv Pikaču"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.044
Bioskop u Kanadi je slučajno pustio horor film umesto zakazanog detektiva Pikačua.

Počeli su trejlerom za Anabel se vraća kući, pa trejler Džokera.“ a onda Čaki...

Deca su vrištala i na kraju je bioskop shvatio svoju grešku i isključio film a publiku prebacio u drugu salu.

1704874699790.png

Šta bi vi radili da vam se desilo?

Poslednja izmena:
Ne piše da je osmoro dece preminulo, troje su u komi, a preostalih 25-toro se oporavljaju u specijalnoj dečjoj psihijatrijskoj bolnici na programu oporavka od teških trauma.
To je bilo pre 4-5 godina, e sad ne znam da li je ova vest nova?
Da se prestrasim od horora ja sam to uzivao kao dete da gledam.

To je bilo pre 4-5 godina, e sad ne znam da li je ova vest nova?
Da se prestrasim od horora ja sam to uzivao kao dete da gledam.
Ma zezam se ja... ko kao dete nije voleo horore, nije ni imao detinjstvo...

Možeš misliti naslova - "Deca prepadnuta NA SMRT!"

Bioskop u Kanadi je slučajno pustio horor film umesto zakazanog detektiva Pikačua.

Počeli su trejlerom za Anabel se vraća kući, pa trejler Džokera.“ a onda Čaki...

Deca su vrištala i na kraju je bioskop shvatio svoju grešku i isključio film a publiku prebacio u drugu salu.

Pogledajte prilog 1478827

Šta bi vi radili da vam se desilo?
haha jesu li to deca iz 1950te?
sta moze danasnje male skotove da uplasi preko ekrana?
jos jedna glupost-tema prekopirana iz blica zena ili tako neko njesra :roll:

Obučavana sam svega nedelju dana da operišem projekcijama i nije mi se dogodilo nijednom za dve pune godine da pustim pogrešan film u datom teatru. Doduše, prisustvovala sam samoj izgradnji i opremanju bioskopa, učila o svakom pojedinačnom delu i segmentu "kostura" delatnosti i njihovoj svrsi na licu mesta dobra 4 meseca, sve mi je to bilo fascinantno...
Dovoljno je da pogrešnu fleš memoriju nazoveš "Detektiv Pikaču", i kreće pakao koji su ta deca doživela.
Ovo me neverovatno iritira, posebno jer se nije obratilo pažnje na to da je u pitanju najmlađa publika.
Za taj posao nije potrebno previše "klikera", samo 100% prisutnosti, jake organizacije i poštovanja tajminga. Slotovi na računarima sve vreme pokazuju stanje i realizaciju u serijama za taj i taj datum... a između projekcija je praktično uvek "živela sloboda"!
To mi je ujedno najdraži poslovni angažman u životu do sad.

Back