Deca poznatih licnosti

Dremač

Ističe se
Banovan
Poruka
2.667
Kako je biti dete poznate, javne licnosti, da li se zivot i odrastanje razlikuje od nepoznatih.
Ima li slicnosti, razlika, imaju li nekakav specijalan tretman.

Da li vam ako ste i sami dete poznate poznatog glumca, sportiste, muzicara, politicara.. skodi popularnost, i prepoznavanje, u smislu da vas svi gledaju kroz prizmu slicnosti sa njim?
Kako upoznajete partnere.. da li ako ste cerka poznatog muskarca svi momci vide njegov lik i ne mogu da vas smisle u krevetu?
Da li vam se desavalo, uopsteno, kad upoznate necijeg roditelja da zbog te slicnosti umanjite ljubav i ideal partnera?
Da li vam vise godi ili
donosi i stete, npr ako ste dete unuk zena ili rodjak nekog rukovodioca fudbalskog saveza, sudije koji je oseteio za penal najpopularniji sportski klub u zemlji,
kako je ziviti u strahu od odmazde pobesnelih navijaca, kako cela familija zivi, da li menjate ime i adresu, da li imate policijsku zastitu, koja jedinica vas stiti, ili vas stite neki lokalni kriminalci.
Kakav je osecaj biti meta manijaka nicim izazvan sem rodbinskom vezom sa negativnom javnom medijskom licnosti. Osecate li odgovornst sto je ta osoba zlikovac, lopov. Do koliko kolena ta familija biva meta.

Kako je biti dete poznate, javne licnosti, da li se zivot i odrastanje razlikuje od nepoznatih.

Da li vam ako ste i sami dete poznate poznatog glumca, sportiste, muzicara, politicara.. skodi popularnost, i prepoznavanje, u smislu da vas svi gledaju kroz prizmu slicnosti sa njim?
Kako upoznajete partnere.. da li ako ste cerka poznatog muskarca svi momci vide njegov lik i ne mogu da vas smisle u krevetu?
Da li vam se desavalo, uopsteno, kad upoznate necijeg roditelja da zbog te slicnosti umanjite ljubav i ideal partnera?
Da li vam vise godi ili
donosi i stete, npr ako ste dete unuk zena ili rodjak nekog rukovodioca fudbalskog saveza, sudije koji je oseteio za penal najpopularniji sportski klub u zemlji,
kako je ziviti u strahu od odmazde pobesnelih navijaca, kako cela familija zivi, da li menjate ime i adresu, da li imate policijsku zastitu, koja jedinica vas stiti, ili vas stite neki lokalni kriminalci.
Kakav je osecaj biti meta manijaka nicim izazvan sem rodbinskom vezom sa negativnom javnom medijskom licnosti. Osecate li odgovornst sto je ta osoba zlikovac, lopov. Do koliko kolena ta familija biva meta.

ja sam dete poznate licnosti moj tata je poznat do 3 sprata se cuje kad krene da vristi zbog slagalice(i virusa na kompu:))..cela zgrada nas znaXDDD

dobro, poznati se.. verujemo vam.
;)
ajde neka neko stvarno dete javne licnosti olaksa dusu na psihologiji..
ispada da su svi forumasi poznati ili rodbina nekih medijskih licnosti i zato cute, boje se paparaca, medija, manijaka, psihopata..
niko ne sme da oda tajne ,gde zive kuda se krecu, gde drze pare..

imala sam takvu drugaricu u osnovnoj skoli ali smo prestale da se druzimo, u tim godinama je znalo da je nervira poznatost roditelja, ali ona je odrasla u valjda normalno stvorenje i nije javno poznata. imala je drustvo momke i sve

- - - - - - - - - -

meni je bilo i lakse sto ima takve roditelje, imala je malo neki boemski stil u porodici i meni je to tad odgovaralo, mada nekad je bilo preterano. nije sve bilo pod konac to mi se svidjalo posto umem da vazim za razmazenka ali ovde nisam, ovde sam ispala kruta mozda ponekad. mada imale smo dobru fazu u druzenju

- - - - - - - - - -

e vidis i druga drugarica iz tog perioda je imala poznatog tatu ali na drugi nacin, ali on nije bio ziv. kod nje je to manje bilo izrazeno ali eto i ona se razlikovala kao osoba. mada sad nije ekstremna, nije bila ni tad ali bila je nekako preduzimljiva, imala je i problema u porodici

znaci obe su isle normalno u skolu i kasnije su isle u srednje skole i fakultete, ali sam izgubila kontakt s njima

Ja sam dete poznatog penzionisanog konobara i poznate radnice za poznatom masinom u poznatoj fabrici prehrambenih proizvoda pa cu dati sebi za pravo da odgovorim. :hvala:
Mislim da je sve u nacinu zivota.I roditelja i dece.
Prvo roditelji kojima nije dovoljno sto su oni poznati,uspesni pa jos i meta manijaka i onih koji ih ne podrzavaju,pa jos u sav taj cirkus zvani show business guraju i svoju decu tako reci ne daju ci im izbor da li oni zele da zive tim zivotom ili ne.
A onda i deca koja su navikla da im od malena sva vrata budu otvorena.Takav nacin zivota i odrastanja im predje u naviku.Znaju da ce imati popusta kod policije,da ce ih braniti najbolji advokati,da ce ih leciti najbolji lekari,da ce ih trenirati najbolji treneri,da ce letovati u najboljim letovalistima,da ce imati najbolji posao i sve to sasvim ne zasluzeno.Samo zato sto im je jedan od roditelja tamo neko ko ima pare,uticaj,vezu i popularnost.Obicno iz takvih uslova zivota izadju jako ne kvalitetni ljudi.
Sve u svemu,biti dete poznatog roditelja ima svakako svoje prednosti ali i veliki broj mana.

Da li vam vise godi ili

Hm...ja sam za to da roditelje i decu ne treba uporedjivati. Tacno je da iver ne pada daleko od klade, ali roditelj je jedno, a dete sasvim drugo. Ako je roditelj uspesan, ima odredjene kvlaitete, postovan ili pljuvan od strane mase, ne znaci da ce i njegovo dete imati isti tretman u drustvu. Jer je to posebna licnost, sa drugacijim karakteristikama, talentima, karakterom.
Roditelj moze vaziti za slavnog muzicara, rezisera, glumca, a njegovi potomci da obrukaju njegovo ime svojim razuzdanim zivotom.
Tacno je da deca poznatih imaju drugaciji tretman u drustvu, da vrlo cesto imaju problema, mada smatram da vise imaju prednosti i otvorenih vrata nego prepreka.
Onome ko je talenat i ko vredi, a kome roditelji nisu poznati, mnogo je teze u zivotu. Da bi dosao na odredjenu funkciju ili zauzeo visoko mesto u drusvenoj strukturi, mora debelo da se pomuci jer on nema zaledjinu, ni mamu ni tatu, vec je sam sebi oslonac u svakom pogledu. Zao mi je, ali vise cenim takve ljude, nego one koji su popularni jer im je sve servirano na tacni.
Samim tim sto su roditelji poznati, ne znaci da je i dete istog kvaliteta, mada se to kod nas vrlo i u velikoj meri forsira....tako da ljudi koji stvarno vrede bivaju potisnuti u drugi plan.
Ali sve se menja, pa ce se i to promeniti.

Da li vam vise godi ili

Nisu mi poznati roditelji....

Mislim da preterujes..ako Arkanova deca se slobodno krecu, igraju fudbal u skolaskom dvoristu i posecuju splavove - onda svako moze da funkcionise...
bez obzira na to ko su mu roditelji....

A to, da li je neko s tobom jer su ti roditelji poznati.... mislim da svako uzima ono sto mu treba, i ne razmislja o tome.

To je isto kao jedan dacko , koji je bio prilicno imucan, i vanredno obrazovan.... u svakoj devojci je video neku koja je u njemu videla samo lovu i prestiz zbog njegovog obrazovanja...
svako moze tako da razmislja, i ostane sam...

Poznajem decu par poznatih roditelja... i mogu reci da to privatno nisu bas sjajni roditelji, i deca su patila
1. zbog njihove posvecenosti karijeri.
2. zbog nekih skandala koje su napravili,a to je poznato siroj narodnoj masi.

Medjutim, ta deca po pravilu, i sama prodju laksi profesionalni put, jer roditelj moze da ih spoji sa prijateljima,poznaicima koji ce mu pomoci u karijeri.....

To je u danasnje vreme cesto presudno.

Shecina, ti si Anastasija licno, samo ovde moras da glumis neku adventiskinju.. kao cover, :think:
i ne moras da branis brata , idiot je to klasican. ako je u stanju da izda oca i poigrava se sa svojim navijackim sklonostima, a zivi 30m od Marakane, onda sta reci...
mada kad je tako labilan... sad ti imas priliku da ga promenis i u adventistu?!

salim se.. verujem ti da nisi dete poznatog, zahvaljujem ti se na korektnim odgovorima, i svima u temi.
;)

Back