tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
ajd pricaj jos malo o sebi kao malom detetu, da znam kada da pocnem ovog svog da tabanam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mislis da dete koje uspesno obavlja svoj posao (ucenje, svoj deo poslova u domacinstvu, dobro ponasanje itd) radi za taj novac ili to mora obavezno da bude rad koji ce moci bukvalno da naplati?
Jeco, ima istine u ovome sto pises,ali ti ides u drugu krajnost. Samo je siromastvo garancija da je dete biti OK? Svi ostali se opijaju, drogiraju...Iz ove price ispada da je tako, a ne slazem se uopste. Moze valjda da se nadje neka mera.
Дечко, па ти понуди да чистиш теретану за бесплатан термин, а не мама и тата да ти дају пишљивих 20€ које си неспособан сам да поштено зарадиш за своје сопствене потребе.
То би моја баба одмах оквалификовала - море, битанга..
Kao da mora da se ide u teretanu da bi se imalo misica. Pa sto ne ides na trcanje, to je besplatno. Radi vezbe u kuci, sklekovi i sl, ni to ne kosta. Ili zaradi za tu teretanu.
Jel ima deset godina kako citamo ovu tuznu pricu po raznim forumima?
Имам извесно мишљење о људима који иду у теретану.
Pruzacu u skladu sa svojim mogucnostima , najvise sto mogu. Jer sam i sam bio dete roditelja koji su imali a jako teskih na pare , sem kada je skola u pitanju, i znam koliko sam se osecao kao poslednje ***** kada slusam decu nasih kucnih prijatelja i njihove roditelje gde su im sve deca letovala, sa koliko se sportova bave, kako izlaze. I da ne bude greske normalni mladi ljudi. Jer odlicno znam , koliko me bolelo kad oni pokazuju slike sa letovanja, iz izlazaka, iz obilazaka Evropskih i svetksih gradova a ja nemam 20 eur za jebenu teretanu da mogu ljudski da izgledam na jebenoj Adi ciganliji. A sve sa ciljem da me nauce da stedim, cenim, teskom mukom i krvavim radom zaradjen novac.
Iskreno ako treba ima da pasem travu da pruzim svojoj deci.
i u Srbiji deca rade i zaradjuju od srednje skole ...
zato su tako zgodna da im teretana i ne treba![]()
Rad i zaradjivanje tokom srednje skole podrazumeva da ti svaki dan sve 4 godine srednje skole, posle skole ides obicno 4 sata na posao (part time job) ili da radis recimo vikendom po 8 sati , ili neku drugu kombinaciju. Pri cemu je tvoj poslodavac oslobodjen dela poreza kao stimulaciju za zaposljavanje mladih. To tako funkcionise u normalnim zemljama. Nadnicenje , preko omladinske zadruge, s vremena na vreme kad naleti , se zove nadnicenje a ne posao. Kod nas ozbiljnog posla kao na zapadu za omladinu nema.
Moj brat na prvoj godini fakulteta u nekoj tako lepsoj zemlji za zivot radi tako, moze sebi da priusti odecu, obucu, zivot, kola, gorivo. Slaze se dobro sa roditeljima, velika kuca pa je tu kod njih inace bi mogao komotno i manji stan da iznajmljuje ili kupi na kredit. To je posao.
Naravno u zemlji srbiji gde su ljudi sa fakultetima masovno bez posla , nerealno je tako nesto ocekivati.
Имам извесно мишљење о људима који иду у теретану.