Ja sam tek sada shvatio kako razveden muskarac moze da dobije besplatnu sluzavku i kucnu pomocnicu.
Bilo bi lepo da i Ela shvati...nema je da komentarise na svojoj temi.
Mozda samo cita i treba joj vremena da prezvace sta mislimo o njenom problemu koji je vrlo slozen, za nju. Ona je ocigledno imala jednu pricu u glavi, a (nazovi) partner, sasvim neku drugu kad su odlucili da zive zajedno.
Moram da kazem, da se prepadnem bas uvek kad procitam ovakve tekstove. Prvo, ako je ona kao zena slaba i nemocna da se izbori sa takvom situacijom, kakav je taj muskarac koji postupa tako sa zenom, ocigledno zloupotrebljavajuci njene slabosti?! Moj otac je uvek bio dzentlmen sa zenama (u svakom smislu te reci), moj muz je isto takav i stvarno moj zeludac ne moze da svari likove koji diktiraju zivot zeni sa kojom su u vezi ili braku, svejedno.
Vise puta mi je palo u oci (i na nekim drugim temama) da neki kazu "ne treba da vaspitava njegovu decu". Kako bre to? Pa naravno da
treba da vaspitava decu sa kojom zivi: svoju, njegovu, njihovu zajednicku! Jedno je pokusaj da se zauzme mesto majke (ili oca), sto je van pameti, a sasvim drugo "vaspitavati" decu.