Деца и гости

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Deca u dečiju sobu i ako gosti imaju decu,vodi to i zabavljaj ih tamo...deca ne trbaju da slusaju razgovore odrasli..tu se priča i o politici,poslu i ostalim stvarima koje se njih ne tiču...ni ja ne sedim i ne slusam sta moja ćerka tinejdžerka priča sa svojim drugaricama...

Zavisno od situacije
ne smetaju. ne daj Bože, ali kad vidim da razgovori postaju malo slobodniji, reragujem...ili šaljem djecu u sobu ili opomenem odrasle :)
u suštii je strašno kako neki odrasli ne vode računa šta pričaju pred djecom :eek:ko da su pukli, hebo te

Volim da su u decijoj sobi
oni se igraju tamo,mi pricamo ovde
nije ko u zatvoru da ne smeju da izadju ali kad se malo promuvaju,ja ih podsetim da se vrate u sobu :lol:
prvenstveno jer sam ja zivi stvor kome treba druzenje sa vrsnjacima i ne zelim da to vreme provedem isto kao i kada sam sama sa decom,tim pre sto skoro svi koji dolaze,dolaze sa detetom isto..tako da....soba i cao....a naravno i zato sto nije sve za decije usi...
i da,ima dece koja mi idu na nerve
nekada mi i rodjena deca idu na nerve a kamo li tudja kada mi skacu po glavi(sto je retko,uglavnom su dobra deca)
isto kao i odrasli ljudi koji me iritiraju

I ja smatram da deca treba da su u svojoj sobi. Imaju slobodu da dodju, pitaju, pozdrave, izbudalesu se...i onda, strafta u sobu.
Deca kod drugih me generalno ne nerviraju...ne volim alapacastu i nekulturnu decu, i ona me nerviraju. Ne volim ni kad roditelji driblaju decu da pokazu sve svoje vestine predamnom, pa budem prisiljena da se smeskam i pljescem. I tako :roll:

Back