Deca divljaci

Ја сам некада становала у кући, спрат испод спаваће собе газдаричине ћерке, која је стално носила кломпе.
Знам какав то хорор може да буде, поготово што је она увек остајала до касно.
Пробала сам да тај проблем решим на дискретан начин тако што сам јој за рођендан купила мекане папуче, али не. Госпођица обожава своје кломпе.
Онда сам жртвовала неколико непроспаваних ноћи и чекала да коначно легне и заспи. А онда сам узела своје кломпе и почела њима да ударам у плафон. И тако 2-3 ноћи за редом.
Наредне ноћи више није било звукова кломпи - ни ноћу ни дању.

Најбитније од свега јесте да не постоје деца дивљаци. Све је ствар васпитања.
Ако моје дете са 5 година уме да каже:"Хајде да се кугламо сада, јер ускоро пада мрак па ће деда да заспи, нећемо више тога моћи да се играмо", како то да "мали носорог" никако да престане да носи кломпе?

pa upravo tako, nije stvar u malcu
vec u stavu njegovih roditelja
dijete je samo dijete

al ljubitelji klompi su...pa posebna vrsta ljudi :lol:

Slažem se. Na vašu žalost što vas sve to pogađa, pa ne znate kvalitetno da odgovorite, već nam vređate majke i rodbinu na prostački način.
Pogadja vas, jer nemate ni jedan kontr-argument nego vredjate i pisete nebuloze.
Ja postavim zbanicni link Izvestaj UN da je industrija mesa najveci zagadjivac - vas odgovor da,ali UN su uveli sankcije Jugoslaviji
link U Americi prilikom upisa dece u zabaviste, roditelj popunjava upitnik koju hranu dete jede i postoji veganska opcija - vas odgovor da, ali Ameika je bombardovala Srbiji
link U Nemackoj ima vise vegeterijanaca nego sto u Srbiji ima stanovnika - vas odgovor da, ali Nemci su streljali decu u Kragujevcu...
Posle toga ide vredjanje iz nemoci, jer vi nemate nijedan cak ni razumam razlog, i kada vam lepo pokazem da niste upravu onda vristanje.

Ukljucim jutros televizor i gledam program, kad ono na jednoj televizijskoj stanici (necu da je imenujem ovde) intervjuisu roditelje. Roditelj (namerno necu da kazem pol da me ne bi prozivali) kaze za svoju decu da nisu divljaci i da nema potrebe da...
Ja pogledam decu na tv-u pomislim na rec divljaci i probam da pripisem svakom detetu koga sam video u zivotu. Posto mi nije poslo za rukom, promislim malo o reci divljak i setim se da se tako nazivaju zivotinje, zatim napadi nekih ljudi, ...
Moje pitanje je prosto i glasi ko su deca divljaci?

Не постоје деца дивљаци. Само деца неспособних родитеља.

Back