Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Poene dobijas u zavisnosti koliko ti je soba uzela rejk, koliki je tvoj deo rejka u ruci. Znas li da postoje poker programi koji prave statistike o igracima,? Likovi koji koriste te programe, on kada igra, ako je to neki igrac sa kojim je igrao ranije, ima o njemu nekih 50 brojki koje govore kakav je igrac. Imas likova koji igraju 16 stolova odjednom. Mislim, to su bolesnici, ja nisam siguran ni da fizicki mogu tako da izdrzim, fizicka sprema je mnogo bitna.
Pare se zaradjuju na online pokeru. Na live pokeru jedino za ove budze koji ulazu milione, ili igras sportski one turnire. Zasto da igras jedan sto uzivo, kada istovremeno mozes 10 stolova online, to je ta logika.
Ma nebitno je kako te ja smatram, ozbiljan kladionicar, to i nije neka pohvala, zar ne?
Za poene u pokeru sam ti rekao kako ide na PP...uglavnom poenta je da sam odigrao ihahaj ruku.
Znam za te programe i te frikove koji ih koriste. To i nije poker, to sto oni rade. Kao sto ni online poker nije bas poker, jer fale neke bitne komponente.
Uzimao sam, ali sam i gubio na online pokeru. Vec rekoh ne zato sto sam tiltovao nego zato sto sam veoma cesto gubio u situaciji da protivnik ima sansu od 1%, ali taj 1% mu dodje. Slucajnost?? Ne bih rekao.
Sto nije pohvala? Od koga krade, sta necasno radi? Pa nije lopov. Svasta.
Poslednja izmena: