DECA & ALKOHOL

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

CIKLON B

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
349
RECIMO DA JEDNOG DANA AKO BOG DA I JA BUDEM IMAO SLICNE PROBLEME KAO VI TAMO, HTEO SAM DA VAS PITAM KAKO SE SLAZU DECA I ALKOHOL?

JA INACE MNOGO VOLIM PIVO I SLICNE STVARI PA SE PITAM STA CE BITI AKO MOJ MALI JEDNOM NAIDJE NA NEKE PIVSKE I NJIMA SLICNE FLASE KOJE CE SE VEROVATNO NALAZITI SVUDA PO STANU? ZANIMA ME OD KOJE GODINE MOGU I DECI DA DAJEM DA PIJU BAREM PIVO AKO NE NESTO JACE?

HVALA UNAPRED!

Ma od odma, brate - rokni cuclu na pivsku flasu pa od rodjenja, po onoj narodnoj "Pola pije, pola sarcu daje!' (u ovom slucaju, 'pola bebi daje!'). :? Tako ce ti dete rasti u zdravog i produktivnog Srbina, sa manjkom mozga jer mu isti samo smeta i onako, a viskom gluposti, koja se za Srbe pokazala plodonosna u prezivljavanju poslednjih decenija, sto nas je u potpunosti priblizilo izdrzljivosti bubasvaba (pod parolom 'nisam pametan ali sam izdrzljiv!').

Pravim o domace!
Da lici na roditelje!

posto irci i englezi svoju decu poje alkoholom da bi spavala...
da bi oni bili mirni da izadju :roll:
vidim imas slicne poglede na to,pa savetujem da se preselis tamo i savrseno se uklopis u nacin zivota(flase svud po stanu)i podizanja dece(u flasicu 0.2 viskoze sa mlekom) :?

xpajamacax:
vidim imas slicne poglede na to,pa savetujem da se preselis tamo i savrseno se uklopis u nacin zivota(flase svud po stanu)i podizanja dece(u flasicu 0.2 viskoze sa mlekom) :?
Ima toga i kod nas ne mora da ide tako daleko.Proslog leta sam boravila u jednom selu i strasno bila iznenadjena kada je jedna mama(ako je mozemo uopste tako nazvati),smirivala svoju bebu pivom.Kao razlog mi je navela da bebi nece biti nista i da je ona tako uspavljuje.A zamislite kako je drzi budnu?Daje joj na kasicicu kafu.Na moju konstataciju da to nije u redu,odbrusila mi je:A sta meni fali i ja sam tako odrasla.

vesna pet:
xpajamacax:
Ima toga i kod nas ne mora da ide tako daleko.Proslog leta sam boravila u jednom selu i strasno bila iznenadjena kada je jedna mama(ako je mozemo uopste tako nazvati),smirivala svoju bebu pivom.Kao razlog mi je navela da bebi nece biti nista i da je ona tako uspavljuje.A zamislite kako je drzi budnu?Daje joj na kasicicu kafu.Na moju konstataciju da to nije u redu,odbrusila mi je:A sta meni fali i ja sam tako odrasla.
Strasno! :shock: Stvarno vazi ona "ima nas raznih".Kome sve ovaj dragi Bog ne podari roditeljstvo...tako da se neki put pitam ima li tu neke logike kao ono svako zasto ima svoje zato. Godinama se borim sa sterilitetom i jos uvek nisam odustala ali kad cujem za ovakve slucajeve neizbezno se pitam zasto je gore navedenoj i slicnim njoj, data ta privilegija da se nazovu roditelji a oni je tako strasno zloupotrebljavaju :evil:

gane011:
Ovde je sustina da je rec o zayebavanju i svi su toga svesni ali cisto da se ne propusti prilika da ispadnemo mudri i pametni... :roll:

Ma da... zar još iko čita Ciklonove postove ovde? Hamburger, pljeskavica, ultra-naci, sad pivo, sledeće će biti mak i preradjevine i ostalo...

KAKAV MAK IMAM JA JACE SREDSTVO!

MUSKATNI ORASI
PROGUTAS 10 - 12 KOMADA
SPRASIS IH I POMESAS SA MALO MLEKA JER SU GORKI I ONDA ZA POLA CUKE KRECE HAVARIJA U GLAVI

IMAS U SVAKOJ MAKROBIOTICI POTPUNO LEGALNO

Ej, postoji podforum Tinejdzeri (mada sumnjam da bi tvoji postovi i za njihov uzrast bili zanimljivi :roll: i dozivljeni kao zabavni :? ), takodje postoji forum Svastara.....nazalost po sve nas nepostoji podforum Najvece Gluposti, jer bi se onda svi postovi slicni tvojima tamo preneli a mi se ostali odmorili od raznoraznih budalastina.
Ajde nemoj da nas smaras, ovo je forum Dom i porodica, slobodno mozes da produzis negde gde su tvoji postovi dobrodosli i predstavljaju zivotno bitnu dilemu vrednu diskusije! :roll: :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back