gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650

Sta fali debljim devojkama...? Nista...stavise, mnogo su osecajnije, veci prijatelji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakog jutra plačem pred ogledalom... zato što mi kosa opada...a zar ti nemas tamnu kosu,tj ako su one neke slike bile tvoje uopste :?
mislim kako prezivljavas kada ustanes svako jutro i odes u klonju,kad vidis u ogledalu svoju kosu![]()
ja ne želim da budem debela
ali ni mršava
želim da budem žensko svugde
samo je veliki rizik dopustiti sebi kilograme
ako se ne rasporede dobro
a kad si mršav
nema rizika
nema neugodnosti
nema sranja..
Ja sam debeljuskasta.
Ne smeta mi.
Radije cu biti debela nego se odreci hrane.
![]()
nista debelo ne valja.
sem...
praseta![]()
Volim devojke sa oblinama,kad ima malo ali samo malo siri kuk,to je zensko ,a ne one krivonoge anoreksicne. Grudi mi uopste nisu bitne,bitna je guza.
mene ove banane oduševljavajudobro pogledajte sliku
Zapravo je najstrashnije kako sebi ljudi dozvoljavaju da punije i debele ljude vredjaju. To me bash nervira...zamisli da sad svakoga ko ima smedju kosu tretiramo sa neposhtovanjem i sebi dozvoljavamo razna bezobrazluke...
Npr. pozdraviti zzensku osobu sa kojiom uopshte nisi blizak sa ;"Gde si mechko?"...to je najnoviji primer koji sam chula...a opravdanje je bilo pa jesi debela...pa shta ako je debela, shta se to koga tiche...i dalje je osoba, i dalje ima osechanja, i dalje ima osobine vredne poshtovanja, i dalje je CHOVEK.