smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Meni ne smetazena dosla da nas zаjebava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ne smetazena dosla da nas zаjebava
Mene je povredilo to što ti nije odgovorila.na pitanje (:Meni ne smeta
ako zeli da se ugoji, neka napravi przenice od tog hleba, onako u dubokoj mastiMoze da napravi prezle
Pa, mlad je jbte, troši se...Bogi je u pravu...ko je gladan, ješće, ko nije, sešće, a nešće..Ja to muzu i deci bar dva puta nedeljno,ovaj od dva metra suv ko grana.a stavlja od gore i majonez
Ok..to me uhvatio taj period..dok se vrati apetit opetNemoj da slusas ove gluposti sto ti pisu da jedes djubre od hrane. Jedi zdrave namirnice, voce, povrce, zitarice, pahuljuce, pasulj, itd Ubaci puter od kikirikija i ulje od kokosa oni imaju dosta kalorija
I na sve to još i domaći kolači kako to ide na veliko u tepsijama i uskoro bi otvorila temu kako da smrša.Samo počni da spremaš kiflice, mekike, krofne, testa i ugojićeš se očas posla
Sa LjiSa dolaze sve sami trolovi.Izgleda da prvo neko mora da im otvori nalog, znaju da kažu da ili ne i neki softver im hendluje sa faličnim generičkim pitanjima i odgovorima.Nećete je još videti na fitnesu i na šta kuvamo, eno koleginice na LJiS-u, skontala je prednosti vitkosti i dobre linije.![]()
Sa LjiSa dolaze sve sami trolovi.Izgleda da prvo neko mora da im otvori nalog, znaju da kažu da ili ne i neki softver im hendluje sa faličnim generičkim pitanjima i odgovorima.