sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zene zasto vecina vas ne voli lika koji ima stomak ono pravi pupe puponja, da li je to zato sto ga vama manje moze staviti ili je nesto drugo razlog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to se zna da one vole kesh. Ono kad je debeli pupe a nema kesha onda je svinja, a kad je debeli pupe koji ima kesha onda je medoZato što nema BMW
A to se zna da one vole kesh. Ono kad je debeli pupe a nema kesha onda je svinja, a kad je debeli pupe koji ima kesha onda je medo
A ako ima velika jaja, da li bi ti i onda smetao veliki pupe?Ne volim stomačine, estetski razloci
Mali stomak može, čak je i poželjan
veličina jaja je nebitnaA ako ima velika jaja, da li bi ti i onda smetao veliki pupe?
Tko jastuk ti dođe, da ušuška usnulu princezu. Da na njega staviš svoju ljepu i pametnu glavicu, i slatke snove snuješ.Ne volim stomačine, estetski razloci
Mali stomak može, čak je i poželjan
Serafimovićka milenijumko 2000 g...Kad je buckast I ima novca, onda je buckasti meda
A kad je buckast I nema novca, onda je debela svinja
A tebe bi trebalo kitom po celuJoj sto ja obozavam te debele pupe uhhhhh,imao on novaca ili ne za mene je debeli prasac kojega bi mlatila sibom po goloj guzici tri put u danu ,tako 6 dana u tj.Da vidite kako bi on bio zgodni frajer uuuuu
neprivlacno mi je i ne volim da mu se stomak ljulja i da me lupka njimeZene zasto vecina vas ne voli lika koji ima stomak ono pravi pupe puponja, da li je to zato sto ga vama manje moze staviti ili je nesto drugo razlog?
Jel je to nesto slicno frajerima koje izbacuje @Jugoslav Čvarak u spojlerima?Joj sto ja obozavam te debele pupe uhhhhh,imao on novaca ili ne za mene je debeli prasac kojega bi mlatila sibom po goloj guzici tri put u danu ,tako 6 dana u tj.Da vidite kako bi on bio zgodni frajer uuuuu
Si lud... svi znamo da se spojleri Jugislava ne otvarajuJel je to nesto slicno frajerima koje izbacuje @Jugoslav Čvarak u spojlerima?
Sta kazes na ove macane?Joj sto ja obozavam te debele pupe uhhhhh,imao on novaca ili ne za mene je debeli prasac kojega bi mlatila sibom po goloj guzici tri put u danu ,tako 6 dana u tj.Da vidite kako bi on bio zgodni frajer uuuuu
Pritisce tvoj stomak i onda ti odvlaci paznju od kite koja je unutra.neprivlacno mi je i ne volim da mu se stomak ljulja i da me lupka njime
Ne dodaj. Visok si 195cm...Nikada preko 80kg, a imam dva metra.![]()
196!Ne dodaj. Visok si 195cm...![]()