Debela

Hellen:
Betty:
Hellen:
Ја сам увек била мршавица и искомплексирана због тога, тек сад ''под старе дане'' сам ''како треба''. Физички изглед је првенствено ствар генетике, али једним делом је и ствар културе. и.

i, draga moja, stvar arsena u vodi 8)
Poznato je da sve vojvodjanske vode imaju arsena (malo samo, ne brini :wink: ), kao i to da u Zrenjaninu i Vrscu mrsavost (uz melanholiju) se ostavlja u nasledje :D
(i velike sise, kod mesanih. :shock: )

Joj opterecena sam sisama, nosim neki brus koji mi ih smanjuje, pa sam od rane zore nesrecna. Treba ici kupiti... :roll: )

Аааа...то ли је у питању! А видиш Сосе, важе за лепе, дебеле па румене...а ја Соса 100%, па ништа... Да сам бар нешто мешана... :?

ma to se misli na one besne bačkulje :wink:
Sremice nrp.važe za male i debele takođe a ja nisam nešto baš mala a ni debela (baš) ...mada imam dooooopeeee.....:lol:

i ne pada mi na pamet da mršavim daleko am od manekeneke i nije mi to cilj
oću poročnu kobaju i sladostrasnu slaninicu i sososve i sve...i tačka kom.

sad,pitanje je šta je to debelo..
a šta mršavo..
Mada preterana gojaznost je čisto ne vaspitanje..stvar kulture življenja.
Opet kada bolje pogledam nisam sreo debelog čoveka da je baksuz..namćor..
Dok ovi k'o pritke... :wink: pojeli sebe same..

0077:
sad,pitanje je šta je to debelo..
a šta mršavo..
Mada preterana gojaznost je čisto ne vaspitanje..stvar kulture življenja.
Opet kada bolje pogledam nisam sreo debelog čoveka da je baksuz..namćor..
Dok ovi k'o pritke... :wink: pojeli sebe same..

Ih kako bre nisi!
Ja sam recimo imala docimerku, baksuz teski, uvek nadrkana.
Mozda mi se misljenje o debljini kao odrazu lenjosti formiralo bas zbog nje. Tu devojku je mrzelo i kosu da opere...eto toliko o njoj...a imala je 100 kila i vecito je susila neke minimalne tigraste tange na radijatoru... :roll:

Ne znam ljudi, mozda gresim ali poznajem nekoliko onako bas debelih osoba...i ne znam da li je to slucajno, ali svaku od njih mrzi da prepesaci dve autobuske stanice.

_Tajna_:
Kada vidite debelu devojku- sta prvo pomislite? Isto sto i kad vidim mrsavu djevojku - NISTA!Ima li debelih devojaka na ovom forumu? ima, ja sam debela....jedva hodam, samo mogu da sjedim pred kompjuterom i tipkam

Kako reagujete na debljinu? kao sto rekoh, ne reagujem
Da li bi ikada bili sa debelom devojkom (muskarci)?? bi ja...iako sam zena
Sta bi uradili kada bi vam drugarica rekla da hoce da se ubije zbog svoje debljine?? rekla bi joj da je luda, al´ ako je spremna da se ubije zbog tako neceg/bolje da se ubije sto prije!

Samo jos da dodam - NE MOGU DA VJERUJEM DA PRICATE O DEBELIM/BUCKASTIM/POPUNJENIM ZENAMA KAO DA SU SIDASICE, KAO DA SU SUGAVE!!!!!

gurmanci:
?:
gurmanci:
Sto se nerviras? :roll:

ma usao mi saturn u lava pa pravi aspekt s marsom

ma ne znam bezobrazni su ali ja onda kao u dobro je smrsala sam.....svi moji su debeli a ja sam uglavnom debela...il su neosetljivi na hranu il ne znam sta..ko da se neko ugoji jer to voli.. ma i ne nerviram se volela bih da ih muchim a ni to

Da li si jos na ONOJ dijeti? :P

jesam al kolko zderem za obroke tesko da bi to bila dijeta : )))))

mada...posle vocnog dana desilo se cudo...iskakila sam se i bila sam mrshava...a na slatki dan sam jela ratluk..dakle bey vode...ali vec prva soja je sve pokvarila

naravno da kake. gledao sam u $kolskom programu :twisted: ali kako je Dzagoditza to opisala (sa sve mr$avljenjem) odmah vizualizujem scenu sa njom i stomakom kao u 8. mesecu trudnoce. I onda na$a vockica seda na WC $olju i sledi 'olak$avajuca' scena iz 'Glupana i Tupana'.. fjuuu Ogadi mi analni sekas koji nisam probao (a jurili me crnci) :)

čitala sam negde ispovest žene koja se navukla na čaj za probavu - samo je kakila, mali malo pa kakne, i bila vitka koliko toliko....ali mislim da je to kad toi se voda zadržava u organizmu, a to je zato što ne piješ dovoljno.

VAŽNO: Leti je dobro menjati večeru za porciju voća.

Back