Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_Tajna_:Kada vidite debelu devojku- sta prvo pomislite?
Ima li debelih devojaka na ovom forumu?
Kako reagujete na debljinu?
Da li bi ikada bili sa debelom devojkom (muskarci)??
Sta bi uradili kada bi vam drugarica rekla da hoce da se ubije zbog svoje debljine??
_Tajna_:Kada vidite debelu devojku- sta prvo pomislite? bljak
Ima li debelih devojaka na ovom forumu? nemaops:
Kako reagujete na debljinu? .uf
Sta bi uradili kada bi vam drugarica rekla da hoce da se ubije zbog svoje debljine?? smorila bih se..sta sad treba da je teshim?????
Vragolasta Amfibija:meni su slatke bucmaste devojke sa tim njihovim baby-facevima
?:eov ja sma malo debela ali nekako se dryim
e sanja je debela bar po slikama ali vidis nikad ne bi rekao ona ima stav i valjda se sredi pa se ne primecuje. mozda vise nije debela
ali je opasnaaaaaaaaaaaa uf plasim se zbog nje necu vise na forum! saljite joj cvece
_Tajna_:Kada vidite debelu devojku- sta prvo pomislite? DOBRO JUTRO LEPOTICE![]()
Ima li debelih devojaka na ovom forumu? SEVEDA![]()
Kako reagujete na debljinu? TO MI JE RELATIVNO NORMALNO I NE REAGUJEM, ALI STRESAM SE NA ONE FRIKOVE STO IMAJU SVAKI MISIC IZDEFINISAN I STO NE IZLAZE IZ TERETANE PO CEO DAN 8)
Da li bi ikada bili sa debelom devojkom (muskarci)?? STO DA NE![]()
![]()
Sta bi uradili kada bi vam drugarica rekla da hoce da se ubije zbog svoje debljine??REKLA BI JOJ DA NE K*ENJA I DA TREBA DA SE UBIJE ZBOG TAKVE IZJAVE, A NE ZBOG DEBLJINE![]()
Sta bi uradili kada bi vam drugarica rekla da hoce da se ubije zbog svoje debljine??
Ako je buca...to razumem, takva joj je konstitucija, metabolizam, genetski materijal...niko od nas ne izgleda savrseno...ali nijedna osoba ne bi smela sebi da dozvoli da se toliko zapusti da to bude neprijatno pogledati.A ima ih takvih.Pa jos kad upadnu u tange i minice...blago receno uzas...
Tu je sport, masaze, kozmeticki preparati...zaista ne mogu da razumem toliku nebrigu o svom izgledu i zdravlju i toliku lenjost u vezi sa njima.Druga stvar je kada je u ptanju hormonski poremecaj.
Pa nije ovo klub mrsavica. Ne poznajem ni jednu licno, ali sam cula da ih ima.
Kako kad. Zavisi dal' moram da delim mesto u busu sa doticnom or not.U tom slucaju njenu debljinu izuzetno burno emotivno prozivljavam.
Mada uglavnom ne reagujem.
Ne bih ni verovala u takve glupe izjave, ko se jos ubio zbog debljine? Pitala bih je da li su joj na pamet pali i neki pametniji nacini za resavanje tog problema ili je tolika mudrijasica da zakljuci da je samoubistvo resenje?
majcheki:?:eov ja sma malo debela ali nekako se dryim
e sanja je debela bar po slikama ali vidis nikad ne bi rekao ona ima stav i valjda se sredi pa se ne primecuje. mozda vise nije debela
ali je opasnaaaaaaaaaaaa uf plasim se zbog nje necu vise na forum! saljite joj cvece
Sanja nije debela nego je trudna
avesic:Vragolasta Amfibija:meni su slatke bucmaste devojke sa tim njihovim baby-facevima
dušo žena se žali da je neko debeo a ne buckast -- debela znači ...iiiiimaaaa jeeeee - kršna žena -golema
prokletinja:Mislim da je biti debeo jako nekulturno :?
prokletinja:Mislim da je biti debeo jako nekulturno :?