miici
Ističe se
- Poruka
- 2.372
Ja sam ta debela drugarica
Pravda za debeljuce!

Pravda za debeljuce!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi minirala nekoj dobrog frajera, o čemu je tema?Ja sam ta debela drugarica
Pravda za debeljuce!
I zaboravih da dodam da postoji i drugačija vrsta reakcione formacije.Pojava da se druže 1 lepa i 1 ružna/debela je čest slučaj. I povezuje se često sa psihološkim odbrambenim mehanizmom koji se zove reakciona formacija.
To je ono čovek se pravi fini i što finiji, a bes kipi ispod i često i sami nesvesni svega toga.
"Dobra mi je drugarica iako je lepša od mene"
Ne bi to potencirala da to nije problem. I na kraju to ispliva i nastane pičvajz.
A kako rešiti problem debele drugarice ja ne znam. Sa razlogom nikada ne bih muvao po klubovima. Jedino ako vidim da je baš zainteresovana za mene.
Ali klubovi i nisu mesto za dubinska upoznavanja već za nešto drugo.
Kazi joj imam neke ortake vole krupnije, da se malo izbambusaju na tramboliniImam jednu krupniju drugaricu koja mi često suflira nemoj sa ovim ili onim, ali ja je ne slušam. Njen ukus njena stvar.
Ne basJesi minirala nekoj dobrog frajera, o čemu je tema?![]()
Ne bas
Prijateljstvo iznad svega, pa onda frajeri
Mogu da deluju a zapravo nisu.Прва и друга реченица делују контрадикторно.
Јеси ли разумела питање?
ovo kao da si napisao kako resavate problem copavog druga, celavog frustriranog komsije ili zle maceheКако решавате проблем дебеле другарице?
То је оно, кад мувате у клубу неку баш јаку рибу, али она има неку дебелу другарицу која вас константно блокира и, као, штити своју другарицу, а у ствари, њој је криво што сви салећу згодну другарицу, а не њу.
(Евентуално ружна другарица, сли у основи, иста прича)
Imam i ja,...pa me ne sabotira. Nisam ni gej osoba.Ako ima debelu drugaricu kao štit, to govori o toj osobi.