Дебела другарица

Pojava da se druže 1 lepa i 1 ružna/debela je čest slučaj. I povezuje se često sa psihološkim odbrambenim mehanizmom koji se zove reakciona formacija.
To je ono čovek se pravi fini i što finiji, a bes kipi ispod i često i sami nesvesni svega toga.

"Dobra mi je drugarica iako je lepša od mene"
Ne bi to potencirala da to nije problem. I na kraju to ispliva i nastane pičvajz.

A kako rešiti problem debele drugarice ja ne znam. Sa razlogom nikada ne bih muvao po klubovima. Jedino ako vidim da je baš zainteresovana za mene.
Ali klubovi i nisu mesto za dubinska upoznavanja već za nešto drugo.
I zaboravih da dodam da postoji i drugačija vrsta reakcione formacije.
Na primer neka devojka ili momak nam se baš mnogo sviđaju i mi na prvi mah postupamo vrlo agresivno prema njima braneći sebe na taj način.
Ali nakon toga obično isplivava velika nežnost.

Како решавате проблем дебеле другарице?

То је оно, кад мувате у клубу неку баш јаку рибу, али она има неку дебелу другарицу која вас константно блокира и, као, штити своју другарицу, а у ствари, њој је криво што сви салећу згодну другарицу, а не њу.

(Евентуално ружна другарица, сли у основи, иста прича)
ovo kao da si napisao kako resavate problem copavog druga, celavog frustriranog komsije ili zle macehe :lol:
mi zenske nemamo tih problema kapiram, nikakav njegov drug ne moze da nam se ispreci na putu ka trofeju:heart:

Back