Debata o dijalogu o Kosovu: Alibi za već doneto rešenje

Može li neko da odgovori na jedno sasvim racionalno pitanje: Ukoliko bi se nekim čudom svet (zapadni deo) predomislio i prestao da podržava Albance, time Srbiji povratio pun suverenitet, kako bi ga mi praktično ostvarili. Najpre, da li bi se oni koji su u proteklim decenijama otišli s Kosova pristali da se tamo vrate, kako bismo tamo uspostavili lokalne vlesti, policiju, vojsku, sudstvo i sve ostalo...

pazi da mi ne pojedes krempitu! ha, ha, ha

vi siptari skidate pantalone kad idete da orete u dugim gacama

- - - - - - - - - -

Ajde ti lepo objasni kako...ni mnogo pametniji od tebe to ne znaju...

ko si sad pa ti?

evo pitaj siptara na temi sta ce biti, on dobro zna

- - - - - - - - - -

nepravo nije izvor prava

i zato jedino sto moze da bude pravno valjano je da se vrati ustavni poredak drzave srbije, tj da se nastavi tamo gde se stalo 1999 na leto

hm. nije ti neki odgovor. kad nekoga kritikujes ili ga okrivis, morao bi da znas sta je gresio i da znas sta je ispravno

i dalje stoji moje pitanje. What would you have done?

av ne cuti. njemu su jasni meseci i dogadjaji pred nama, pred srbijom, nije to njegov privatni izbor.

i on jasno kaze `ajde da se izjasnimo, da vidimo koje su mogucnosti i da se onda opredelimo. zar nije to najpametnije?

- - - - - - - - - -

java debata je kad razni subjekti drustva kazu stav o temi. neko oce gore, neko oce nazad, neko oce desno, neko bi da prespava itd

lepo se onda sumira debata, vidi za sta je vecina, pa ako je vlada srbije za to onda se to i uradi. ako nije, onda ce neka druga vlada da resava isti problem.

- - - - - - - - - -

vas je problem sto ds stranke se nikad i nisu bavile politickim radom, one ne vole narod, a ni narod ne voli njih. zato i nemaju sta pametno da kazete

Sve je to lijepo, ali AV nije od juče na političkoj sceni, a taman do juče je imao jasan stav u vezi KiM.
Sad odjednom hajde da pričamo na koji tačno način da priznamo nezavisnost Kosova.

Мора да се јави када је Харадинајев коалициони партнер Муслиу позвао све на унутрашњи дијалог.
Хоћемо и њу да чујемо, а ебе нам се баш што је [живећи и радећи јужно од Ибра] сарађивала са шиптарским званичницима и КФОР-ом.

Hajde ne seri

tebi bas treba da se nacrta

ajde ti kazi kako bi postupio da si predsednik vlade i da ti stave jaja u mengele?

licno sam da se ide na zamrznut status. bez promene ustava i bez priznanja nezavisnosti.

da se sa pristinom komunicira minimalno i samo kad mi dobijamo sta zelimo

ko prizna nezavisnost zna da je proklet i on i familija mu sledecih 500 godina

ds aktivisti, onomad ceda npr, vec 20 godina govore da je kosovo otislo i da treba to da se prizna. zasto vam to nikad nije smetalo?

Zašto bi predsjednik Vlade/države pitao mene kako da riješi pitanje KiM?
Valjda je on tu izabran jer on to treba da rešava, kao lider ove zemlje?

Došao je na vlast sa nekim dosta kurčevitim platformama, a sada hoće da pita mene i tebe da mu mi kažemo kako da riješi problem.
I to samo ovaj problem, ostale će već on sam rešavati.

Ovo boldovano :D

Poslednja izmena:
Došao je na vlast sa nekim dosta kurčevitim platformama,

e, pocinjemo se udaljavati u nacinu kuckanja.

neka ti neko drugi odgovori na lupetanje, laz i vredjanje

ja sam s tobom zavrsio

ps jel to krupac presusio? zasto se za to ne sekiras? kako nikad nije presusio, cak ni u socijalizmu? ko cuva krupac? milo i brano? za brana cutis. a kenjas za av. brano je ubica i zivi pored tebe

AV nije imao neku, da tako kažem, dosta radikalnu prošlost?

Back