MetalBoy94 Iskusan Poruka 6.351 15.10.2008. u 19:34 - [Death Note] L, Light, Misa #26 SabakuNoGaara: Ma daj, ne lazi sebe.... Mene ne mozes slagati! >.> ~~~ Sorry za SPAM ~~~~ Kliknite za proširenje... Ne lazem ....Stvarno..... Mixed kad dodjes obrisi ovaj razgovor sorry za spam i od mene
SabakuNoGaara: Ma daj, ne lazi sebe.... Mene ne mozes slagati! >.> ~~~ Sorry za SPAM ~~~~ Kliknite za proširenje... Ne lazem ....Stvarno..... Mixed kad dodjes obrisi ovaj razgovor sorry za spam i od mene
gost 11071 Veoma poznat Poruka 12.234 15.10.2008. u 20:24 - [Death Note] L, Light, Misa #27 interesantan je taj gay momenat izmedju L i Lighta... naravno, toga ipak ima najvise samo u glavama onih koji su na to pomislili.. kao npr. ja mada je cinjenica da su jedan drugoga jako gotivili.. gay or not.. _________ EDIT: gore je smajli koji odgovara situaciji X) Poslednja izmena: 15.10.2008.
interesantan je taj gay momenat izmedju L i Lighta... naravno, toga ipak ima najvise samo u glavama onih koji su na to pomislili.. kao npr. ja mada je cinjenica da su jedan drugoga jako gotivili.. gay or not.. _________ EDIT: gore je smajli koji odgovara situaciji X)
B blejac Primećen član Poruka 608 16.10.2008. u 17:09 - [Death Note] L, Light, Misa #28 Gay momenat? Omg.. Koji momenat? Samo hardcore yaoi fan moze tako nesto pomisliti =/ Oni su neprijatelji bili, ffs. Glasam za L-a >.>
Gay momenat? Omg.. Koji momenat? Samo hardcore yaoi fan moze tako nesto pomisliti =/ Oni su neprijatelji bili, ffs. Glasam za L-a >.>
gost 11071 Veoma poznat Poruka 12.234 16.10.2008. u 19:37 - [Death Note] L, Light, Misa #29 oki.. ali samo da znas da net pun tih stvari mada u istinu.. ni ja ne verujem. ali ima nesto u Yagami imenu.. ima pa ima..
oki.. ali samo da znas da net pun tih stvari mada u istinu.. ni ja ne verujem. ali ima nesto u Yagami imenu.. ima pa ima..
A Ashe Hime Iskusan Poruka 5.542 16.10.2008. u 19:41 - [Death Note] L, Light, Misa #30 LPhoklica: imam lepu sliku njegovih stopala u albumu nego.. podrzava li jos neko sem mene, teoriju da bi L najbolje isao sa nekim kao sto je Misa? Kliknite za proširenje... LPhoklica: interesantan je taj gay momenat izmedju L i Lighta... naravno, toga ipak ima najvise samo u glavama onih koji su na to pomislili.. kao npr. ja mada je cinjenica da su jedan drugoga jako gotivili.. gay or not.. Kliknite za proširenje... vidi, vidi..... pa ti podrzavas l/l ili l/m? posto, stvarno nisam ljubitelj grupnjaka
LPhoklica: imam lepu sliku njegovih stopala u albumu nego.. podrzava li jos neko sem mene, teoriju da bi L najbolje isao sa nekim kao sto je Misa? Kliknite za proširenje... LPhoklica: interesantan je taj gay momenat izmedju L i Lighta... naravno, toga ipak ima najvise samo u glavama onih koji su na to pomislili.. kao npr. ja mada je cinjenica da su jedan drugoga jako gotivili.. gay or not.. Kliknite za proširenje... vidi, vidi..... pa ti podrzavas l/l ili l/m? posto, stvarno nisam ljubitelj grupnjaka
gost 11071 Veoma poznat Poruka 12.234 16.10.2008. u 20:44 - [Death Note] L, Light, Misa #31 ***. ko sta voli... sto se mene tice.. grupnjak je ovde najbolji (X Poslednja izmena: 16.10.2008.