- Poruka
- 55.168
Nisi pazljivo upratio fabulu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slikaj gaćice koje imaš na sebi.Hajde da se lijepo igramo? Može? Kliknite jedno drugo na ignor i baj. Nemojte da brišem poruke.
Dušo ne nosim gaćice ?
Slikaj gaćice koje imaš na sebi.
onda slikaj preponeDušo ne nosim gaćice![]()
Pises gluposti i samo bi da se svadjas.digresija
@Bambi nije bilo tako davno kada sam ratovao na Bixi i ovuda sa pojedincima.
Trpeo uvrede i poniuzavanja razna od do juce finih "kolega"
Kada su mene prozivali i ja ukaziva na pp da ne rade tako jadno i providno
lepili mi etikete "tripujes, to se mi tako salimo, mi ovo, mi ono"...
Samim tim kad napises ne vredjam ga , u ovom slucaju Araona
vredja prvo moju inteligenciju a onda i njegovu , tek njegovu
jer se tice njegovog trenutnog postovanja na temi.
Ne kazes mu licno kao sto si RedOne napicila onomad
vec u rukavicama sto bi ja rekao "Bixi stil"
pa salimo se tako nista licno mi ne postojimo
van nickova i avatara kao ljudi.
Nisko i jaro ruzno jer je od tebe koja si odmerena i kao neki honorarni UN foruma
Upravo to.Nije Bambi nikog vredjala, nego se dotakle tematike.
Jb t uvek zaboravim da se hebete medjusobno i da svaka debata ima pozadinu![]()
Dušo ne nosim gaćice![]()
Ja sam mislio da se radi o onoj seriji iz osamdesetih Dear John.Zanima me da li ste nekada prekinuli vezu sa partnerom na neki drugi način osim lično? Telefonski poziv, mail, viber poruka itd....i da li ste možda nekad ostavljeni tako?
Ti se ne možeš jer ideš na bixi,automatski ti je tržišna vrednost -70%
To je dobro, jer ja bih samo da se zezam bez „trzisne vrednosti“.Ti se ne možeš jer ideš na bixi,automatski ti je tržišna vrednost -70%
nebitnoTo je dobro, jer ja bih samo da se zezam bez „trzisne vrednosti“.
Samo se salim sa Baby. Mrdam obrvama. Ne znam kako si ti to shvatio.![]()
ooooo pa ko se to nama pravi da joj je krace secanje nego kosa ?Pises gluposti i samo bi da se svadjas.
Nije fer da mi poturas tvoj modus operandi i da preslikavas situacije u kojima si ti bio.
Kad imam nesto da kazem to i kazem i za to mi nisu potrebne rukavice.
Ali evo pitanje za tebe.
Da li si ikada sa ljudima na Bixiju pokusavao da razgovaras normalno o onome o cemu trenutno razgovaraju ili si samo uletao sa podsmehom, provokacijama i podjebavanjem?
Resavaj svoje nesuglasice tamo gde si ih i zapoceo, a ne preko mojih ledja.ooooo pa ko se to nama pravi da joj je krace secanje nego kosa ?
Zaista smatras OVIM pitanjem treba da vredjas moju inteligenciju ?
Znas zasto sad nema nikoga tamo od "starih" pa naravno jer je foliranje ubilo cinizam i nipodastavanje drugih samu esenciju privatne teme... ne vuci me za jezik poslusaj pesmu i bice Ti jasno kolika sam dzukela iz bloka...ne iz Majdanpeka ne iz Gornjeg Milanovca ne iz Panceva ne iz Surdulice ne iz mame mamine... mrzeli me i pravili budalom sto sam razmisljao svojom glavom mimo klana koji naravno #nije se desilo... evo Ti pesmica uzivaj