Dear John...

Ostavljao sam na razne načine, između ostalog i tako... Lično smatram da je sasvim ok ostaviti koga god i kako god, jer idem logikom kad dođe kraj zapravo nije ni bitno kako se to manifestuje apsolutno. Naročito mi je debilno ono kao reci mi u lice, kakve veze ima, samo mučna scena koja ništa doslovno neće promeniti, samo se mrcvariš, sediš posle toga tamo negde sa tom osobom vidno s*ebanom, prosto zašto bi to sebi iko radio? Sve više mi je ok da se završava kako god, ako je već kraj neka je i bal.

A još su mi gori oni ljudi kad im neko kaže kraj, to je to, kao daj da razgovaramo, daj da ovo i ono, odbijaju da prihvate da je kraj... Ono, brate, neće te neko iz očigledno nekog razloga, to je to, šta ga razvlačiš kao mače vruće meso... Mislim da je to lice u lice raskidanje precenjeno, štaviše, nepotrebno.

ja posle pokušao da popričam sa njom uživo i ona sve nešto beži, neće i jedva pristala. i kao na vrata odmah "Šta hoćeš" :mrgreen:
I tako se mi rastanemo, odem ja na žurku sutra sa drugom, a ona u pratnji druga sa kojim sam sumnjao da je muva. To je isti onaj drug za kojeg cure kažu "On mi je samo drug, ne moraš da brineš" :D

Sad razmišljam, prije braka dok sam još "dejtovala" nije bilo interneta (auuu kako sam matora 😮) a jednom me dečko ostavio tako što je našao drugu, bez riječi...samo sa njom došao gdje smo izlazili a ja tad bila sa drugaricama. 🥺

Po čemu?
Po meni je to jedino fer raskidanje .
Sve ostalo je kukavički.

Ne vidim u raskidu samom ništa herojski kao samom činu kako god se završilo, prosto nešto je bilo i sad više nije, nema tu ni fer ni nefer, ostavljenoj strani će biti sranje reklo joj se uživo ili putem goluba pismonoše, dok onaj koji je ostavio kroz to prođe lakše jer je on to ipak negde znao, ne raskida se danas za sutra. Tako da ceo taj momenat u oči, šta kao kaže ti neko da neće sa tobom više ništa u oči i onda je kao heroj, junačina? Kakve veze ima, ako je već kraj i tu osobu evidentno nećeš viđati, niti će ti biti deo života više, jel uopšte bitno?

ja posle pokušao da popričam sa njom uživo i ona sve nešto beži, neće i jedva pristala. i kao na vrata odmah "Šta hoćeš" :mrgreen:
I tako se mi rastanemo, odem ja na žurku sutra sa drugom, a ona u pratnji druga sa kojim sam sumnjao da je muva. To je isti onaj drug za kojeg cure kažu "On mi je samo drug, ne moraš da brineš" :D

Moraš priznati da je dosta čudno i neprijatno da ti neka kaže "ovaj planira da me je*e, a bogami i ja njega he he" :D

Moraš priznati da je dosta čudno i neprijatno da ti neka kaže "ovaj planira da me je*e, a bogami i ja njega he he" :D
samo iskreno. :mrgreen:

Treba da joj se brate osvetis da pohebes sto vise zena. I kad te svaka pita bat vaj, ti kazi: P'taj Nenu.
bila je ona ovako voljna za eksperimentisanje, ali sam ja bio noob. trebao sam sestru njenu da ubacim u kombinaciji. ona je sponzoruša hardcore.

Tako da ceo taj momenat u oči, šta kao kaže ti neko da neće sa tobom više ništa u oči i onda je kao heroj, junačina? Kakve veze ima, ako je već kraj i tu osobu evidentno nećeš viđati, niti će ti biti deo života više, jel uopšte bitno?
Bitno je ne ispasti gov.no .O tome se radi .Samo po sebi je već bezveze ,
i onda daj neki sramotni kukavički SMS ili slično..
Po meni su to kukavice ,Ne smeju da te pogledaju u oči i kažu -gotovo je .

Zanima me da li ste nekada prekinuli vezu sa partnerom na neki drugi način osim lično? Telefonski poziv, mail, viber poruka itd....i da li ste možda nekad ostavljeni tako?
Jedna mi je ostavila poruku na autu, izbusila mi dve gume, to je bila njena poruka za raskid.
Kada sada razmislim samo par njih mi je to reklo u lice.
Ja nikada nisam raskinuo nijednu vezu, prosto sam ih dovodio u situaciju da to one same ucine.

to je tako jedinstven slučaj. originalan. fora je što je tad bio osmi mart, ništa mi nije pričala. ja je obradovao, kupio poklone, iscimao se ali video joj na licu da nema radosti. torbali se taj dan i sutra me otkačila. :mrgreen:
Nego na konto toga, ja sam imao neke zbunjujuce raskide. Tj pogresno procitao izmedju redova. Secam se jedne devojke, nekako smo na prvu uleteli u pricu i neko vreme i sad ja je zovnem da se vidimo, ona u fazonu ne mogu i neki glup izgovor. Zovnem je opet drugi put, ona ooet neki izgovor. Ja reko, ok kapiram, nece da se vidjamo vise. Posle nekog vremena prc, sretnemo se ona ljuta. I kaze mi, gowno jedno pa nisi zvao.

Bitno je ne ispasti gov.no .O tome se radi .Samo po sebi je već bezveze ,
i onda daj neki sramotni kukavički SMS ili slično..
Po meni su to kukavice ,Ne smeju da te pogledaju u oči i kažu -gotovo je .

To je malo kompleks nekog božanstva, da smo mi nešto što neko ne sme da pogleda u oči i kaže šta god... Kao koga boli uvo, možda ljudi jednostavno ne žele da prisustvuju mučnim scenama gde im se neko raspada tu, jer ne znaju kako reagovati u tim momentima. Možda im je više preko glave i kad ostave nekoga ne žele ni da vide tu osobu.

Kao sad sam heroj što sam neku ostavio tako što sam još gore uradio rekao joj da dođe negde, gde se ona sredila, došla, a ja je onda userem pred punim restoranom da gleda hoće li da plače u maramicu ili da zamoli Boga da joj otvori zemlju da propadne? Vau, baš mi treba takav prizor, prosto da jedva čekam.

Daj broj, šta zajebavaš
imam fejs ako hoćeš. :D
I kaze mi, gowno jedno pa nisi zvao.
Taj rad. Na ovu foru
ay95wGX_700b.jpg

To je malo kompleks nekog božanstva, da smo mi nešto što neko ne sme da pogleda u oči i kaže šta god... Kao koga boli uvo, možda ljudi jednostavno ne žele da prisustvuju mučnim scenama gde im se neko raspada tu, jer ne znaju kako reagovati u tim momentima. Možda im je više preko glave i kad ostave nekoga ne žele ni da vide tu osobu.

Kao sad sam heroj što sam neku ostavio tako što sam još gore uradio rekao joj da dođe negde, gde se ona sredila, došla, a ja je onda userem pred punim restoranom da gleda hoće li da plače u maramicu ili da zamoli Boga da joj otvori zemlju da propadne? Vau, baš mi treba takav prizor, prosto da jedva čekam.
vMa , da..U restoran..Baš sam to zamislila .
Ono , u gomilu ljudi ..Da, tako se raskida..Ma idi , bre..

Back