Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.708
Zanima me da li ste nekada prekinuli vezu sa partnerom na neki drugi način osim lično? Telefonski poziv, mail, viber poruka itd....i da li ste možda nekad ostavljeni tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa mnom je prva cura raskinula preko igrice, ahahaha. Igramo igru i ona mi napiše na chat da ne želi više biti sa mnom i ode offline. Bili dve godine u veziZanima me da li ste nekada prekinuli vezu sa partnerom na neki drugi način osim lično? Telefonski poziv, mail, viber poruka itd....i da li ste možda nekad ostavljeni tako?
Skotinasa mnom je prva cura raskinula preko igrice, ahahaha. Igramo igru i ona mi napiše na chat da ne želi više biti sa mnom i ode offline. Bili dve godine u vezi![]()
Ne.Uvek lično.Oči u oči.Zanima me da li ste nekada prekinuli vezu sa partnerom na neki drugi način osim lično? Telefonski poziv, mail, viber poruka itd....i da li ste možda nekad ostavljeni tako?
Po čemu?Mislim da je to lice u lice raskidanje precenjeno, štaviše, nepotrebno.
ja posle pokušao da popričam sa njom uživo i ona sve nešto beži, neće i jedva pristala. i kao na vrata odmah "Šta hoćeš"Skotina![]()
A brate. Koje gowno jbt.sa mnom je prva cura raskinula preko igrice, ahahaha. Igramo igru i ona mi napiše na chat da ne želi više biti sa mnom i ode offline. Bili dve godine u vezi![]()
Po čemu?
Po meni je to jedino fer raskidanje .
Sve ostalo je kukavički.
ja posle pokušao da popričam sa njom uživo i ona sve nešto beži, neće i jedva pristala. i kao na vrata odmah "Šta hoćeš"
I tako se mi rastanemo, odem ja na žurku sutra sa drugom, a ona u pratnji druga sa kojim sam sumnjao da je muva. To je isti onaj drug za kojeg cure kažu "On mi je samo drug, ne moraš da brineš"![]()
to je tako jedinstven slučaj. originalan. fora je što je tad bio osmi mart, ništa mi nije pričala. ja je obradovao, kupio poklone, iscimao se ali video joj na licu da nema radosti. torbali se taj dan i sutra me otkačila.A brate. Koje gowno jbt.
samo iskreno.Moraš priznati da je dosta čudno i neprijatno da ti neka kaže "ovaj planira da me je*e, a bogami i ja njega he he"![]()
bila je ona ovako voljna za eksperimentisanje, ali sam ja bio noob. trebao sam sestru njenu da ubacim u kombinaciji. ona je sponzoruša hardcore.Treba da joj se brate osvetis da pohebes sto vise zena. I kad te svaka pita bat vaj, ti kazi: P'taj Nenu.
Bitno je ne ispasti gov.no .O tome se radi .Samo po sebi je već bezveze ,Tako da ceo taj momenat u oči, šta kao kaže ti neko da neće sa tobom više ništa u oči i onda je kao heroj, junačina? Kakve veze ima, ako je već kraj i tu osobu evidentno nećeš viđati, niti će ti biti deo života više, jel uopšte bitno?
samo iskreno.
bila je ona ovako voljna za eksperimentisanje, ali sam ja bio noob. trebao sam sestru njenu da ubacim u kombinaciji. ona je sponzoruša hardcore.
Jedna mi je ostavila poruku na autu, izbusila mi dve gume, to je bila njena poruka za raskid.Zanima me da li ste nekada prekinuli vezu sa partnerom na neki drugi način osim lično? Telefonski poziv, mail, viber poruka itd....i da li ste možda nekad ostavljeni tako?
Nego na konto toga, ja sam imao neke zbunjujuce raskide. Tj pogresno procitao izmedju redova. Secam se jedne devojke, nekako smo na prvu uleteli u pricu i neko vreme i sad ja je zovnem da se vidimo, ona u fazonu ne mogu i neki glup izgovor. Zovnem je opet drugi put, ona ooet neki izgovor. Ja reko, ok kapiram, nece da se vidjamo vise. Posle nekog vremena prc, sretnemo se ona ljuta. I kaze mi, gowno jedno pa nisi zvao.to je tako jedinstven slučaj. originalan. fora je što je tad bio osmi mart, ništa mi nije pričala. ja je obradovao, kupio poklone, iscimao se ali video joj na licu da nema radosti. torbali se taj dan i sutra me otkačila.![]()
Bitno je ne ispasti gov.no .O tome se radi .Samo po sebi je već bezveze ,
i onda daj neki sramotni kukavički SMS ili slično..
Po meni su to kukavice ,Ne smeju da te pogledaju u oči i kažu -gotovo je .
imam fejs ako hoćeš.Daj broj, šta zajebavaš
Taj rad. Na ovu foruI kaze mi, gowno jedno pa nisi zvao.
vMa , da..U restoran..Baš sam to zamislila .To je malo kompleks nekog božanstva, da smo mi nešto što neko ne sme da pogleda u oči i kaže šta god... Kao koga boli uvo, možda ljudi jednostavno ne žele da prisustvuju mučnim scenama gde im se neko raspada tu, jer ne znaju kako reagovati u tim momentima. Možda im je više preko glave i kad ostave nekoga ne žele ni da vide tu osobu.
Kao sad sam heroj što sam neku ostavio tako što sam još gore uradio rekao joj da dođe negde, gde se ona sredila, došla, a ja je onda userem pred punim restoranom da gleda hoće li da plače u maramicu ili da zamoli Boga da joj otvori zemlju da propadne? Vau, baš mi treba takav prizor, prosto da jedva čekam.
e toga nema. razišli smo se ta devojka i ja na nožNemam fejs, hoću broj ili nešto![]()
A pa sto ne kazes da je kamenjarka, ja reko zaljubio si se. U cekaj, zaljubio si se u sponzorusu? Znam znam, mlad i to...samo iskreno.
bila je ona ovako voljna za eksperimentisanje, ali sam ja bio noob. trebao sam sestru njenu da ubacim u kombinaciji. ona je sponzoruša hardcore.