Deaktivirajmo twitter naloge

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u ime slobode govora moj tvitter nalog je deaktiviran
1610182650655.png

Mislim da je snejks u pravu ovde svi koji volimo slobodu i demokratiju treba da ukinemo i deaktiviramo tviter naloge i predjemo na neku platformu koja dozvoljava slobodu govora i misljenja. Npr Parler. Sto se mene tice ja citam na tviteru sta drugi pisu a sam tamo ne pisem nista jer davno znam da je to platforma nad kojom sile mraka i bezumlja imaju kontrolu. Sile zla sa zapada.

Mislim da je snejks u pravu ovde svi koji volimo slobodu i demokratiju treba da ukinemo i deaktiviramo tviter naloge i predjemo na neku platformu koja dozvoljava slobodu govora i misljenja. Npr Parler. Sto se mene tice ja citam na tviteru sta drugi pisu a sam tamo ne pisem nista jer davno znam da je to platforma nad kojom sile mraka i bezumlja imaju kontrolu. Sile zla sa zapada.
Mozete samo da predjete na druge mreze posto ako vas 100 deaktivira nalog oni to nece ni primetiti.

mozes i na telegram grupe da se logujes, ima svega, od anarhista preko pirata do 4chan likova koji iznose jako zanimljive pricice.

Mozete samo da predjete na druge mreze posto ako vas 100 deaktivira nalog oni to nece ni primetiti.

Pokrece se lagano medjunarodna kampanja za tako nesto. Tviter je sebe kvalifikovao kao totalitarnu firmu i platformu.

A kad izgube 30-40% korisnika samim tim i prihoda od reklama pocece malo da se cesu. Tviter zivi od reklama koje objavljuje izmedju tvitova korisnika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back