Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
super jer ces da dodjes u bg kda dodes pa ako budes hteo da se vidimo sada na leto moji idu u grcku tamo imamo kuci idu na mesec dana tamo da cu da ostanem sama pa malo ti pisi
super jer ces da dodjes u bg kda dodes pa ako budes hteo da se vidimo sada na leto moji idu u grcku tamo imamo kuci idu na mesec dana tamo da cu da ostanem sama pa malo ti pisi
Nisam siguran da li cu dolaziti u BG.Mada nista nije sigurno.Ja bih rado dosao ali neznam da li cu imati vremena,posto imam manje od mesec dana vremena da budem dole.
ajde sorry ja bi trebala sada da spava jer sutra ujutru to jest danas da pomazem mami oko rucka str me cimni ako budem kuci ce da se dogovrimo pa da se dopisujemo zeim ti laku noc i da lepo spavas napisi i ti meni nesto za kraj
ajde sorry ja bi trebala sada da spava jer sutra ujutru to jest danas da pomazem mami oko rucka str me cimni ako budem kuci ce da se dogovrimo pa da se dopisujemo zeim ti laku noc i da lepo spavas napisi i ti meni nesto za kraj
I ja treba ujutro u 9 da se dignem ali nema veze.Hvala na razgovoru ovom.Ja cu te cimnuti ali moj ti se broj nece pojaviti zato sto mi telefon nije u redu bice sakriven broj.Ajde LAKU NOC.KISS