не знам одакле оволико интересовање за тај НС ако нису опасни зашто толико напада.
обично се нападају јаки
после оних инцидената од прошле године 07.10.2007 дигла се толика галама да је цела кампања ЛДП била на тему "нацисти шетају Новим Садом"
To sam i rek'o na pocetku teme. Tim retardima se daje publicitet jer poticu iz istog "čanka" za vodu! 8-) Sad će na sva usta da se krene sa napadima jednih i odyebivanja drugih, a svi oni jedu isti leba i primaju pare od gosn Đerđa, a narod gladuje... Samo ne bi me uopšte čudilo da strasti toliko uzavru da ti klipani od političara počnu da nas huškaju da se međusobno ubijamo (kao da će im biti teško).
Po meni treba hitno zabraniti rad svim NVO, RTS-u, B92, Blicu i ostalim sredstvima huškanja i doomsaying-a. Oni svojim delovanjem dovode narod do totalne apatije a to je i cilj kako bi se uništila sposobnost za kritičko razmišljanje i ljudi bili podložniji pranju .*.*.*.*.*.*.
EDIT: Inače na nekom od prethodnih tema sam rekao da je Davidović (kako lepo jevrejsko prezime ima, a ovde glumi nacistu) ušao u igru sa LDP upravo iz razloga da bi pravi fašisti na izborima imali o čemu da pričaju, jer kada bi otkrili svoju pravu agendu završili bi na terazijama za 15 minuta svi do jednog, a onog debelog stvora sa štakom bi čerečili na konje!!!