Давидовић оснива странку.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
не знам одакле оволико интересовање за тај НС ако нису опасни зашто толико напада.
обично се нападају јаки

после оних инцидената од прошле године 07.10.2007 дигла се толика галама да је цела кампања ЛДП била на тему "нацисти шетају Новим Садом"

To sam i rek'o na pocetku teme. Tim retardima se daje publicitet jer poticu iz istog "čanka" za vodu! 8-) Sad će na sva usta da se krene sa napadima jednih i odyebivanja drugih, a svi oni jedu isti leba i primaju pare od gosn Đerđa, a narod gladuje... Samo ne bi me uopšte čudilo da strasti toliko uzavru da ti klipani od političara počnu da nas huškaju da se međusobno ubijamo (kao da će im biti teško).

Po meni treba hitno zabraniti rad svim NVO, RTS-u, B92, Blicu i ostalim sredstvima huškanja i doomsaying-a. Oni svojim delovanjem dovode narod do totalne apatije a to je i cilj kako bi se uništila sposobnost za kritičko razmišljanje i ljudi bili podložniji pranju .*.*.*.*.*.*.

EDIT: Inače na nekom od prethodnih tema sam rekao da je Davidović (kako lepo jevrejsko prezime ima, a ovde glumi nacistu) ušao u igru sa LDP upravo iz razloga da bi pravi fašisti na izborima imali o čemu da pričaju, jer kada bi otkrili svoju pravu agendu završili bi na terazijama za 15 minuta svi do jednog, a onog debelog stvora sa štakom bi čerečili na konje!!!

To sam i rek'o na pocetku teme. Tim retardima se daje publicitet jer poticu iz istog "čanka" za vodu! 8-) Sad će na sva usta da se krene sa napadima jednih i odyebivanja drugih, a svi oni jedu isti leba i primaju pare od gosn Đerđa, a narod gladuje... Samo ne bi me uopšte čudilo da strasti toliko uzavru da ti klipani od političara počnu da nas huškaju da se međusobno ubijamo (kao da će im biti teško).

Po meni treba hitno zabraniti rad svim NVO, RTS-u, B92, Blicu i ostalim sredstvima huškanja i doomsaying-a. Oni svojim delovanjem dovode narod do totalne apatije a to je i cilj kako bi se uništila sposobnost za kritičko razmišljanje i ljudi bili podložniji pranju .*.*.*.*.*.*.

EDIT: Inače na nekom od prethodnih tema sam rekao da je Davidović (kako lepo jevrejsko prezime ima, a ovde glumi nacistu) ušao u igru sa LDP upravo iz razloga da bi pravi fašisti na izborima imali o čemu da pričaju, jer kada bi otkrili svoju pravu agendu završili bi na terazijama za 15 minuta svi do jednog, a onog debelog stvora sa štakom bi čerečili na konje!!!

NVO DA ali ostali su samo javna sredstva informisanja,ipak ako ti se ne gleda neki kanal ti ga promeni,ja tako radim.A novine citam one vezano za dva i cetiri tocka,ostalo me ne zanima.

ono ti je dobro DAVIDovic TALMUD prica o Davidu i Golijatu:mrgreen::mrgreen:

idi na njihov forum i sve ti je jasno.nigde reci osude za ustase,jos se i bratime.:twisted:

a za Canka i Cedu nema frke.Ako umesto color tehnike ubacis crnobelu i skines facu Cedinu i stavis Hitlerovu kao da je 1939 i pocetak stvaranja 3 rajha

Davidović osniva stranku?
Thursday, 13 March 2008
politika_goran-davidovic.jpg
Goran Davidović
Novi Sad -
Kako je i najavio u intervjuu za naš sajt, Davidović će po svemu sudeći to i ostvariti.Neformalni vođa ne registrovane ultradesinačrske organizacije "Nacionalni stroj" izjavio je da će sa svojim istomišljenicima osnovati političku partiju pod nazivom "Nacionalna srpska partija". "Trenutno radimo na konstruisanju svih organa i pripremi osnivačke skupšite.Podnećemo zahtev nadležnim organima za dozvolu u skladu sa zakonom." Rekao je Davidović u izjavi za Kurir.
On je rekao da će se njegova stranka boriti za nacionalne slobode i socijalnu pravdu, kao i poštovanje ljudskih prava.

Извор http://www.futog.info/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=426&Itemid=38

Има да се подигне језива прашина око овога. Новине и медији има да лепе етикету "фашисте" свакомe ко подржи Горана.

Da li na sajtu ima tekst Ustava?
Ako odrednice rada stranke nisu usaglašene sa tekstom Ustava, istoj se ne može dati dozvola za rad.

Tema je besmislena jer se bavi vremenom budućim gde nešto može ali ne mora da se desi...

Jedan od fašističkih metoda rada je upravo ovo što ste napisali.
Niste doduše prvi ali se uklapa: omalovažavanje svih ostalih mišljenja i oblika organizacije uključujući nacionalnu, polnu, versku, rasnu, statusnu ili neku drugu pripadnost.

Nadjoh neku knjigu tipa - "Fašista za 7 dana, ubrzana obuka"
80932-big.jpg

ACME manual instruction....

Tema sledi pa se dobro pripremite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back